Retourneren & Afkoelperiode

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het produkt te retourneren, ingaande op de dag van de levering. Geretourneerde produkten dienen, indien redelijkerwijs mogelijk-in originele verpakking, en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat van het produkt en onbeschadigd te zijn.
Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand adres. Wij zullen u aankoopsom, binnen 15 dagen aan u terugstorten.
De verzendkosten voor het retourneren en onze verzendkosten zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling, en uw komt onder de 60 euro uit, zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u binnen 15 dagen worden teruggestort.
Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via email of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer wat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ons heeft gedaan. Dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen

Retour adres:
Huissteden
Langstraat 96
3771 BJ Barneveld

Klachten of opmerkingen

Indien U klachten of opmerkingen heeft over onze producten, de website of de werkwijze van Huissteden.nl dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Dit kan op de volgende manieren:

- telefonisch op telefoonnummer 0342 - 491 591 (Di, Wo, Do, Vr en Za 9:30 - 17:00 uur)
- per email : Klik hier om uw opmerking te mailen.

Telefonisch kunnen wij u direct een reactie geven, indien u gebruik maakt van de email optie, dan zullen wij binnen 2-3 werkdagen u een schriftelijke reactie per email terug sturen.