Laden...

Husqvarna naaimachine voetjes

Met de naaivoeten van Husqvarna is het gemakkelijk om naaitechnieken toe te passen. U krijgt zo een heel eenvoudig een professioneel resultaat.


Husqvarna naaimachine voetje kopen?

Met de originele Husqvarna naaimachine voetjes kan u zeer gemakkelijk alle  naaitechnieken toe te passen wat u anders nooit zo mooi had kunnen maken. U krijgt heel eenvoudig een professioneel resultaat met de juiste accessories. Denk daarbij aan afwerken van de stof, knoopsgaten maken zonder het uit te meten, gaat u voor leer? dan zijn daar specifieke voetjes voor, mooie zomen maken in de gordijnen met de goede Husqvarna naaivoetje kan dat, kleding doorstikken met verschillende diktes naaigaren, standaard ritsen inzetten of een onzigtbare blinde rits inzetten en nog veel meer. Wilt het assortiment accessories uitbreiden met naaimachine voetjes voor uw Husqvarna? Blader dan eens op onze onlineshop en bestel en koop de voet voor de scherpste prijzen en met altijd een snelle levering aan huis.
  

Hoe een Husqvarna naaimachine voetje verwisselen

Naaivoet verwijderen

Om uw Husqvarna naaivoet makkelijk te kunnen verwijderen draai dan eerst naald in de hoogste stand met het handwiel aan de rechte kand. Zet de voet omhoog met de voethouder aan de achterzijde en druk dan gelijktijdig op het voorste gedeelte van de naaivoet iets naar beneden en trek dan de naaivoet voorzichtig naar u toe tot de voet vrij van de naaivoethouder komt.

Naaivoet bevestigen

Om de naaivoet weer goed terug te kunnen plaatsen moet ook de naald en de naaivoethouder weer naar boven staan. Op een Husqvarna naaimachine voetje zit een dwarspennetje wat in de opening van de naaivoethouder moet komen. Duw het dwarspennetje naar achteren totdat de naaivoet vastklikt in de houder. Controleer altijd of de naaivoet goed is bevestigd door de naaivoetlichter omhoog en omlaag te brengen.

  

Husqvarna heeft meer accessoires

Naast Husqvarna naaimachine voetjes kan op u naaimachine nóg veel meer! De meeste Husqvarna accessories zijn ontwikkeld vanuit ons eigen creatieve naaiatelier in Zweden waar ideeën ontstaan en uitgewerkt worden met beste resultaten. Wat dacht u van een extra grote werk oppervlak rond u naaimachine? dat kan met een aanschuiftafel of nog groter een quilttafel! Zoekt u een specifieke spoelhuis en of wilt u meer Husqvarna spoeltjes?, is de steekplaat niet goed? Husqvarna heeft specifieke steekplaten. Reageert het voetpedaal van uw Husqvarna niet meer goed en wilt u die dan vervangen, Wij hebben het! of kijk eens een van de vele andere Husqvarna onderdelen die wij verkopen.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
7443 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Goede informatie over de naaimachine onderdelen

 
3-3-2022

Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle Service Vindt het top.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
19-12-2021

Een super bedrijf met hoge klantvriendelijkheid. Na contact over de trage levering kreeg ik snel reactie en werd meteen uitgezocht waar het leverings probleem zat. Huissteden koppeld dit meteen door aan de klant. Geweldig, kunnen andere bedrijven maar zeker leverings bedrijven iets van leren.

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

Search engine powered by ElasticSuite
U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.