babylock coverlock

De Babylock coverlock zijn top! ze bieden de mooiste coversteken en deksteken voor de meest denkbare stretch stoffen.


Baby lock coverlock

De Babylock BLCS die alleen kan coveren noemen we een oversteekmachine die vaak gebruikt worden voor het afzomen van elastische materialen. Je kunt een Baby lock BLCS covermachine ook gebruiken voor verbindingsnaden, het afwerken van randen en decoratieve siernaden. Het maakt niet uit of het om rekbare of vaste stof gaat. baby lock coversteekmachines overtuigen met hun raffinement, kwaliteit en gebruikersgemak.

 

Babylock combi covermachine

Een Baby lock combi coverlockmachine is een combinatie van overlock en coversteek. Professionele naden voor zomen, siernaden of verbindingsnaden van vaste of rekbare stof kunnen daardoor niet alleen aan de zoomrand, maar ook midden in de stof worden genaaid. Met een paar handgrepen zijn deze machines om te schakelen. De technische snufjes, de simpele bediening en de kwaliteit van een baby lock-machine zijn ook hier terug te vinden.

• Babylock Desire 3

De Babylock Desire 3 coverlock is een gecombineerde overlock/coversteekmachine met het Jet-Air inrijgsysteem en het automatisch draadtoevoersysteem. Uitgerust met vijf draden is je garen simpel voor het gewenste naaiproces in te rijgen of om te schakelen. Dankzij de gescheiden wegen van de draden kun je zelf de volgorde bepalen. Overlock-, coverlock- of kettingsteken zijn willekeurig met elkaar te combineren.

• Baby lock Gloria

Met de Babylock Gloria coverlock kun u met wel 8 draden tegelijk cover en locken in eenkeer, met een reeks siereffecten en naaicombinaties maken, onder andere de bekende baby lock-wavesteek. Het RevolutionAir systeem helpt om de draad met een druk op de knop in het grijperkanaal te rijgen. Het draadtoevoersysteem (ATD) neemt de angst weg voor het instellen van de draadspanning hoe makkelijk wilt u het nog hebben.
 

Een Babylock covermachine uit proberen?

Een goede Babylock coverlock machine uitproberen kan natuurlijk. Om zeker te weten dat u de Babylock coverlock machine kunt uitproberen in Barneveld, is het raadzaam om een afspraak te maken tel: 0342 – 491591 dan zorgen wij dat uw gewenste Brother coverlock machine klaar staat voor u.

Gaat u liever voor een traditioneel model lockmachine voor het afwerken van alle stoffen? dan zit u bij Babylock lockmachine ook goed deze hebben een zeer breed assortiment soorten lockmachines.

 

Garantie op de Babylock covermachine!

Natuurlijk heeft u op een nieuwe Babylock coverlock machine fabrieksgarantie van 2 of 3 jaar. Valt de reparatie onder de voorwaarden van de fabrieksgarantie en is het defect te wijten aan het product zelf? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor uw reparatie deze word door eigen monteurs in onze werkplaats in Barneveld gemaakt. 
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Babylock coverlock BLCS-2
Babylock coverlock BLCS-2
Normale prijs € 1.398,00 Aanbieding € 1.298,00
nieuw
Babylock Euphoria coverlock
Babylock Desire 3
Babylock Desire 3
Normale prijs € 1.898,00 Aanbieding € 1.798,00
Info
Babylock Gloria
Babylock Gloria
Normale prijs € 3.698,00 Aanbieding € 3.498,00
Info
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
4445 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

De bestelling was snel in huis.

 
08-09-2020

In tijden van Corona is naaien een mooie nieuwe hobby geworden. Dankzij Huissteden en had ik binnen 24 uur de juiste benodigdheden binnen

Ze denken met je mee.

 
29-04-2020

De website is een voorbeeld voor veel anderen die deze producten vertegenwoordigen ook in België klaar en overzichtelijk. snelle leveringen.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.