Laden...

babylock coverlock

De Babylock coverlock zijn top! ze bieden de mooiste coversteken en deksteken voor de meest denkbare stretch stoffen.


Babylock coverlock kopen

Koopt u een Babylock coverlock, dan gaat u voor kwaliteit en koopt u een coverlock die nooit overslaat! Wat dacht van de Babylock BLCS die alleen kan coveren noemen we een oversteekmachine die vaak gebruikt worden voor het afzomen van elastische materialen. Je kunt een Baby lock BLCS covermachine ook gebruiken voor ecoratieve siernaden. Het maakt niet uit of het om rekbare of vaste stof gaat met goed lockgaren zoals Trojalock lockgaren kan baby lockalles stoffen aan zonder overslaan.

 

Babylock combi covermachine

Een Baby lock combi coverlockmachine is een combinatie van overlock en coversteek. Professionele naden voor zomen, siernaden of verbindingsnaden van vaste of rekbare stof kunnen daardoor niet alleen aan de zoomrand, maar ook midden in de stof worden genaaid. Met een paar handgrepen zijn deze machines om te schakelen. De technische snufjes, de simpele bediening en de kwaliteit van een baby lock-machine zijn ook hier terug te vinden.

• Babylock Desire 3

De Babylock Desire 3 coverlock is een gecombineerde overlock/coversteekmachine met het Jet-Air inrijgsysteem en het automatisch draadtoevoersysteem. Uitgerust met vijf draden is je garen simpel voor het gewenste naaiproces in te rijgen of om te schakelen. Dankzij de gescheiden wegen van de draden kun je zelf de volgorde bepalen. Overlock-, coverlock- of kettingsteken zijn willekeurig met elkaar te combineren.

• Baby lock Gloria

Met de Babylock Gloria coverlock kun u met wel 8 draden tegelijk cover en locken in eenkeer, met een reeks siereffecten en naaicombinaties maken, onder andere de bekende baby lock-wavesteek. Het RevolutionAir systeem helpt om de draad met een druk op de knop in het grijperkanaal te rijgen. Het draadtoevoersysteem (ATD) neemt de angst weg voor het instellen van de draadspanning hoe makkelijk wilt u het nog hebben.
 

Een Babylock covermachine uit proberen?

Een goede Babylock coverlock machine uitproberen kan natuurlijk. Om zeker te weten dat u de Babylock coverlock machine kunt uitproberen in Barneveld, is het raadzaam om een afspraak te maken tel: 0342 – 491591 dan zorgen wij dat uw gewenste Brother coverlock machine klaar staat voor u.

Gaat u liever voor een traditioneel model lockmachine voor het afwerken van alle stoffen? dan zit u bij Babylock lockmachine ook goed deze hebben een zeer breed assortiment soorten lockmachines.

 

Garantie op de Babylock covermachine!

Natuurlijk heeft u op een nieuwe Babylock coverlock machine fabrieksgarantie van 2 of 3 jaar. Valt de reparatie onder de voorwaarden van de fabrieksgarantie en is het defect te wijten aan het product zelf? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor uw reparatie deze word door eigen monteurs in onze werkplaats in Barneveld gemaakt. 
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8437 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.