Bernette naaimachines

Wilt u ook een geweldige naaimachine voor een aantrekkelijke prijs? En heeft u veel ideeën met een naaimachine? Dan zijn de bernette naaimachines precies wat u zoekt.

Bernette naaimachine kopen?

Zoekt u een Bernette naaimachine? Huissteden.nl heeft verschillende soorten modellen. Huissteden.nl heeft voor u een keuzehulp gemaakt. Aan de hand van deze keuzehulp kunt u bepalen wat u belangrijk vindt in de keuze van een naaimachine. Vervolgens kunt u bij uitgebreid zoeken sorteren op deze punten. Zo komt u snel uit bij de Bernette naaimachine die bij u past en koopt u gemakkelijk online uw nieuwe naaimachine.

Bernette naaimachines vergelijken

Op onze site kunt u uw favoriete Bernette naaimachines selecteren om met elkaar te vergelijken. Door vergelijk aan te vinken en met behulp van de functie "producten vergelijken" worden de verschillen in specificaties van de geselecteerde Bernette naaimachines voor u zichtbaar.

Een Bernette naaimachine uit proberen?

Als u een mooie Bernette naaimachine heeft gezien, wilt u deze natuurlijk eerst – en het liefst zo snel mogelijk – uitproberen. Om zeker te weten dat u de Bernette naaimachine kunt uitproberen in Barneveld, is het raadzaam om een afspraak te maken tel: 0342 – 491591 dan zorgen wij dat uw gewenste Bernette naaimachine klaarstaat voor u.

Garantie van een Bernette naaimachine!
Wanneer u een nieuwe naaimachine koopt bij Huissteden.nl heeft u altijd recht op fabrieksgarantie. Bernette geeft 2 jaar fabrieksgarantie. Valt de reparatie onder de voorwaarden van de fabrieksgarantie en is het defect te wijten aan het product zelf? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor uw reparatie. Die door onze eigen monteurs in onze eigen werkplaats gedaan worden.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Bernette b33
Bernette b33
Normale prijs € 299,00 Aanbieding € 269,00

De Bernette b33 is een betaalbare naaimachine voor beginners, met veel mogelijkheden

Bernette b35
Bernette b35
Normale prijs € 349,00 Aanbieding € 315,00

De betaalbare naaimachine voor beginners.

Bernette b37
Bernette b37
Normale prijs € 549,00 Aanbieding € 495,00

Een naaimachine met een groot aantal functies en indrukwekkende steekkwaliteit.

Bernette b38
Bernette b38
Normale prijs € 749,00 Aanbieding € 675,00

Het betaalbare topmodel van de bernette serie naaimachines, met een breed assortiment aan functies

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
1596reviews

99% beveelt
Huissteden aan

Wat een goede en nette service!!

26-07-2018

Had een onderdeeltje besteld voor mijn oude maar nog goede naaimachine. Kreeg direct een bevestiging en mailtjes hoe de verzending zou verlopen. Onderdeeltje volgende dag al thuis. Keurig verpakt afgeleverd. Mocht ik toe zijn aan een nieuwe machine ben ik graag bereid hiervoor een eind te rijden.

De website is zeer overzichtelijk

13-09-2018

Dit was onze eerste kennismaking met jullie diensten, dus het efkes bang afwachten, maar wij kunnen jullie overtuigd mee delen, dat alles perfect en vlot is verlopen. Een gebruiksvriendelijke website, gebruiksvriendelijke betalingsmogelijkheden, vlotte verzending, en gekregen wat we wilden!

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk