Bernina borduursoftware

De krachtige Bernina borduursoftware functioneert op dezelfde manier als een grafisch programma en biedt u volledige vrijheid bij de vormgeving van uw ideeën.

tune Filteren en sorteren

4 producten

sort-descending
Bernina Designer Plus V9 - volledige versie
Aanbieding 1.499,00 Normale prijs 1.549,00
Bernina Designer Plus V9 - Update
Aanbieding 599,00 Normale prijs 649,00
BERNINA Toolbox Bundel, alles in één software
actie
Aanbieding 599,00 Normale prijs 699,00
Bernina V9 Creator
649,00

Bernina borduursoftware kopen?

De Bernina borduursoftware werkt op dit moment met versie 8 en deze kunt u kopen op een USB-stick en omvat een geavanceerde reeks geweldige eigenschappen en 3D effecten voor unieke stofversieringen. Zet uw favoriete foto om in een geborduurd kunstwerk met de functie PhotoStitch in kleur. Het 3D globe-effect brengt patroonvullingen tot leven, terwijl u met het geweldige koordborduurwerk wolgaren en borduurmotieven prachtig kunt combineren. Zorg ervoor, dat monogrammen en letters opvallen met 3D letters (Puffy tekst) en creëer opengewerkt borduurwerk met de geavanceerde CutWork functies. Gebruik de PunchWork (vilten) en StumpWork (verwerken van ijzerdraad) opties om speciale effecten toe te voegen die uw borduurwerk verfraaien.

Deze geweldige softwarefuncties zijn eenvoudig toe te passen en te gebruiken met de geactualiseerde gebruiksvriendelijke interface. De positioneringsfunctie maakt het eenvoudig om motieven daar te plaatsen waar u wilt voor uw Bernina borduurringen. Het creëren van grote ontwerpen is eenvoudig met behulp van de functie Multi-hooping, die automatisch meer dan één borduurraam plaatst waar dat nodig is. De kleuren binnen het kleurenprogramma zijn genummerd, zodat deze gemakkelijk met het kleurmanagementsysteem kunnen worden opgezocht. Daarnaast is het borduren op quilts eenvoudiger geworden met de automatische quiltblok-layout-functie.

Uw verbeelding kent geen grenzen met de Bernina borduursoftware 9 DesignerPlus. Voeg speciale effecten toe aan illustraties, voeg tekst, vormen, eigen tekeningen toe of teken bitmaps voor unieke multimediaprojecten. U kunt illustraties van verschillende grafische formaten met één klik omzetten in borduurontwerpen met de functie “Automatisch digitaliseren”. Bekijk een voorbeeld van uw ontwerp zoals het eruit gaat zien in verschillende kleuren met behulp van de kleurencirkel. Borduren was nog nooit zó eenvoudig en leuk!
  

Photostitch in kleur

Verander uw lievelingsfoto in een realistisch en gedetailleerd borduurontwerp. In slechts een paar eenvoudige stappen zet de automatische digitaliseringsfunctie uw foto om in een borduurmotief. Kies de kleur en grootte en de software doet de rest.

3D globe effect

Creëer een 3D look met het nieuwe wereldbol-effect, waarbij plat borduurwerk met behulp van de software in een 3D ontwerp wordt omgezet.

Koordborduurwerk

Creëer speciale borduureffecten met wol in combinatie met normaal borduurwerk. De wollen draden zorgen voor een apart reliëf in uw borduurmotief.

Motieven bibliotheek

De geïntegreerde motievenbibliotheek biedt een snelle toegang tot al uw ontwerpen, waardoor het eenvoudig is om te bladeren, te groeperen, te zoeken of geïnspireerd te raken!
  

Welke Bernina borduursoftware kiesen?

Gaat u voor de volledige of updatepakket Bernina borduursoftware

Bernina borduursoftware 9 DesignerPlus

  • Borduursoftware voor Designer
  • Bewerk motieven of maak uw eigen ontwerp
  • Ontdek een nieuwe borduurdimensie

Bernina borduursoftware 9 DesignerPlus > Update

  • U wilt een update naar versie 9
  • Ontdek een hele nieuwe borduurdimensie
  • Ga aan de slag met geweldige functies