Bernina borduursoftware

De krachtige Bernina borduursoftware functioneert op dezelfde manier als een grafisch programma en biedt u volledige vrijheid bij de vormgeving van uw ideeën.


Bernina borduursoftware

De Bernina borduursoftware  omvat een geavanceerde reeks geweldige eigenschappen en 3D effecten voor unieke stofversieringen. Zet uw favoriete foto om in een geborduurd kunstwerk met de nieuwe functie PhotoStitch in kleur. Het nieuwe 3D globe-effect brengt patroonvullingen tot leven, terwijl u met het geweldige koordborduurwerk wolgaren en borduurmotieven prachtig kunt combineren. Zorg ervoor dat monogrammen en letters opvallen met 3D letters (Puffy tekst) en maak individuele creaties met de geavanceerde CutWork functies. Gebruik de PunchWork en StumpWork opties om speciale effecten toe te voegen die uw borduurwerk verfraaien. Deze geweldige softwarefuncties zijn eenvoudig toe te passen en te gebruiken met de geactualiseerde gebruiksvriendelijke interface. De positioneringsfunctie maakt het eenvoudig om motieven daar te plaatsen waar u wilt. Het creëren van grote ontwerpen is eenvoudig met behulp van de functie Multi-hooping, die automatisch meer dan één borduurraam plaatst waar dat nodig is. Paletposities zijn genummerd, zodat kleuren gemakkelijk binnen het nieuwe kleurmanagementsysteem kunnen worden opgezocht. Daarnaast is het borduren op quilts eenvoudiger geworden met de automatische quiltblok lay-out functie. Uw verbeelding kent geen grenzen met de Bernina borduursoftware  DesignerPlus. Voeg speciale effecten toe aan illustraties, voeg tekst, vormen, eigen tekeningen toe of teken bitmaps voor unieke multimediaprojecten. U kunt illustraties van verschillende grafische formaten met één klik omzetten in borduurontwerpen met de functie Automatisch digitaliseren. Bekijk een voorbeeld van uw ontwerp zoals het eruit gaat zien op verschillende items. Borduren met Bernina was nog nooit zo eenvoudig en leuk!

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
sale
Bernina toolbox software, Lettering Basic
Bernina toolbox software, Lettering Basic
Normale prijs € 249,00 Aanbieding € 150,00

Begin meteen en druk uw creativiteit uit in woorden: met Lettering Basic kunt u letters gebruiken als een decoratief element.

sale
Bernina toolbox software, Monogramming
Bernina toolbox software, Monogramming
Normale prijs € 249,00 Aanbieding € 150,00

Als u uw eigen projecten graag een persoonlijk tintje geeft met de module Monogramming vind u altijd de juiste stijl.

Bernina update Borduursoftware V8
Bernina update Borduursoftware V8
Normale prijs € 549,00 Aanbieding € 499,00

Bernina DesignerPlus 8 update van V5/V6/V7 naar V8

Bernina Designer Plus V8
Bernina Designer Plus V8
Normale prijs € 1.499,00 Aanbieding € 1.399,00

De Bernina borduursoftware V8 volledig softwarepakket omvat een volledige nieuwe serie eigenschappen en 3D effecten voor unieke verfraaiingen.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
2277 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Snelle levering en ruim assortiment

30-4-2019

Binnen 24 uur echt afgeleverd . Wanneer je voor 17.00 besteld. Geweldig. Heb al meerdere malen besteld. Altijd prima in orde.

Snelle en correcte levering. Keurig verpakt

18-03-2019

Ik heb hier al meerdere malen fournituren en en naaimachine besteld. De website is duidelijk, ze hebben bijna alles en leveren snel correct en keurig verpakt.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk