Blog

Laden...
 1. Handwerkbeurs 2022 Zwolle

  Handwerkbeurs 2022 Zwolle

  Ook wij staan in Zwolle!
  U kunt ook uiteraard volop genieten van vele stands op het gebied van verschillende handwerk- en textieltechnieken zoals borduren, breien, patchwork en quilten, vilt, naai- en borduurmachines, kantklossen, kralen en veel meer. Verder zijn er diverse activiteiten zoals vele workshops en demonstraties

  donderdag 12 mei 2022 - 10.00 tot 17.00 uur
  vrijdag 13 mei 2020 - 10.00 tot 17.00 uur
  zaterdag 14 mei 2020 - 10.00 tot 17.00 uur
  zondag 15 mei 2020 - 10.00 tot 17.00 uur

  IJsselhallen Zwolle
  Rieteweg 4
  8011 BC Zwolle

  Lees meer »
 2. Singer Elite serie

  Singer Elite serie

   

   

   
  Simpelweg indrukwekkend!

  De nieuwe Singer Elite serie omvat een aantal elegante en opmerkelijk duurzame nieuwe machines. Ze zijn speciaal ontworpen om nog meer naaldkracht, een hogere naaisnelheid en meer veelzijdigheid te kunnen bieden.

  Of u nu kiest voor het computer-, mechanische- of overlockmodel; u kunt altijd met een breed scala aan stoffen werken en uw creativiteit ongestoord de vrije loop laten.
  De sterkere motoren en robuustere met stalen frames zorgen ervoor dat u uw projecten eenvoudig en probleemloos voltooit en hoogwaardige en professionele resultaten behaalt.
  Breid uw naaimogelijkheden uit met alle functies van de Elite serie

  Lees meer »
 3. Amann Mettler Seraflex elastisch naaigaren

  Amann Mettler Seraflex elastisch naaigaren

  Seraflex is van Amann Mettler en is echt perfect naaigaren voor zeer elastische naden op alle rekbare stoffen. Door de innovatieve grondstof wordt er een rek van ca. 65% bereikt en hierdoor zullen alle naden zeer elastisch zijn. Seraflexwerkt het beste met name bij een rechte steek. Bij extreem rekbare stof kan u de driedubbele steek gebruiken. Vanwege zijn extreem elastische eigenschappen wordt Amann Mettler Seraflex naaigaren voornamelijk gebruikt voor kleding bij dames-, heren- en kinderkleding, voor sportkleding en outdoor, maar ook voor ondergoed en lingerie.    Bekijk hier alle Seraflex kleuren >>

  Lees meer »
 4. De naaimachine voor kinderen

  De naaimachine voor kinderen

  Met de Brother naaimachine kies je voor een kwaliteit! Met de fleurige Brother Little Angel KD144 mechanische naaimachine die speciaal ontwikkeld is voor jonge personen die vanaf ongeveer 14 jaar oud wordt aanbevolen. Zo kunnen jonge 

  beginners genieten van maar liefst 14 naaifuncties, er zit een ingebouwd naailicht op, om de vingers te beschermen heeft brother er een vingerbescherming er bij gedaan, met de 4-staps knoopsgat kan je ook makkelijk knoopsgaten maken en uiteraard zit er een achteruit-naaifunctie op.

  Verder is de Brother Little Angel KD144 eveneens voorzien van een platliggende makkelijk in te brengen spoel en een

  Lees meer »
 5. Gutermann rPET - gerecycled polyester garen

  Gutermann rPET - gerecycled polyester garen

  Gutermann heeft 100% gerecycled polyester garen gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Er is minder energie nodig om de grondstof te vervaardigen en de CO²-uitstoot wordt aanzienlijk verminderd - dit spaart het milieu en spaart natuurlijke hulpbronnen. 

  Er zijn verschillende setjes leverbaar:

  Lees meer »
 6. Beste naaimachine voor beginners met de brother A serie

  Misschien begint u net met naaien, of misschien naait u al vele jaren op een naaimachine! En als u naar een nieuwe naaimachine zoekt dan bent vast op zoek naar een naai machine die erg makkelijk werkt en betrouwbaar is, als u hem pakt moet die het gewoon doen! Een naaimachine waarmee u allerlei creatieve en praktische naaiklussen aankunt, denk aan broeken inkorten, een gordijn maken of gewoon een leuk tasje. Denk dan aan een Brother naaimachine! Deze hebben ook voor deze reden een speciale serie ontwikkeld de brother de A-serie. Deze brother modellen zijn snel en eenvoudig in de bediening en hebben veel handige functies. U zult ervan versteld staan hoe vlot en gelijkmatig alle soorten stoffen worden verwerkt, van dikkere denim, stretch tricot tot dunne tule.

  Lees meer »
 7. Slaat uw Coverlock machinine over?

  Herkend u dat ook? Bent u net bezig om iets moois te maken en dan slaat uw covermachine steken over…. Dit is een probleem bij bepaalde goedkopere modellen covermachines. Dit komt wel eens voor bij een Brother CV3550, Singer cover, Bernette B42 en B48, Bernina 009 en de Janome 1000CP, 1000CPX en Janome 2000CPX. Er zijn verschillende manieren om dit probleem te verhelpen, het is van belang dat u altijd de juiste garen en naalden gebruikt.

   

  Lees meer »
 8. Vanaf heden ook Husqvarna dealer

  Met trots kunnen wij u melden, dan wij vanaf heden ook Husqvarna dealer zijn!

  Het modellen programma van Husqvarna Vikking naaimachines zal in de komende jaren fors uitgebreid worden.

  Wie kent husqvarna niet? Het begon allemaal al in 1689. Zoals bij vele grote en kleine ontwikkelingen, was de noodzaak tot verandering aanleiding tot de oprichting. In 1689 werd er een Koninklijke wapenfabriek opgericht in Huskvarna, Zweden. Bijna twee eeuwen later in 1872, toen de vraag naar geweren afnam, besloot het bestuur van Husqvarna om een meer “vredelievend” product te gaan maken – naaimachines. Vandaag de dag is Husqvarna Vikking een wereldwijde organisatie die nog steeds in Zw

  Lees meer »
 9. Zoekt u een goedkope Lockmachine?

  Als je een beginner bent zal je een lockmachine niet zo vaak gebruiken, Dan hoef je ook geen luxe functies maar je hebt liever iets goedkoops. Goedkope lockmachines hebben ook een metalenframe en werken af met 3 of 4 draden. Maar hoe meer je betaalt hoe zwaardere motor en er zullen meer functies op een lockmachine zitten en gaat inrijgen makkelijker.Beste keuze voor een goedkope beginnende lockmachine zijn:


  Lewenstein 700DE

  De Lewenstein lockmachine

  Lees meer »
 10. Madeira Polyneon

  Verkrijgbaar bij van Huissteden in Barneveld!

  Madeira Polyneon polyester garen is in meer dan 400 kleuren verkrijgbaar !!!  Polyester draden hebben de voorkeur voor borduren, vooral als een hoge kleurechtheid die bestand tegen chloor vereist is. Deze duurzame draden op basis van aardolie hebben uitstekende mechanische en 

  chemische weerstand. Een draad van goede kwaliteit zal ook soepel lopen bij hoge snelheden op verschillende borduurmachines zonder lussen.
   
    
  Lees meer »
Pagina
Klant Reviews
7250 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Goede informatie over de naaimachine onderdelen

 
3-3-2022

Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle Service Vindt het top.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
19-12-2021

Een super bedrijf met hoge klantvriendelijkheid. Na contact over de trage levering kreeg ik snel reactie en werd meteen uitgezocht waar het leverings probleem zat. Huissteden koppeld dit meteen door aan de klant. Geweldig, kunnen andere bedrijven maar zeker leverings bedrijven iets van leren.

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.