Blog

 1. Nieuwe Bernina 400 serie

  De nieuwe Bernina 400 serie, Gemaakt voor naaisters en creatievelingen

  Vier redenen voor een model uit de 4-serie te kiezen:
  • Modern kleurentouchscreen waarmee u makkelijk kunt navigeren
  • Maximumsnelheid van 900 steken per minuut
  • Jumbo-spoel aan de voorkant bevat tot 70% meer garen
  • Bernina grijper voor stil en precies naaien, quilten en borduren
   

  Kies voor B480              Kies voor B475               Kies voor B435
  Lees meer »
 2. Bernina grote inruilactie

  In de actieperiode t/m 15 november 2018 ontvangt u bij aankoop van een naaimachine uit de nieuwe BERNINA 5-serie (met uitzondering van de B 500 en afhankelijk van het model) fantastische inruilkortingen voor uw huidige naaimachine (alle merken en modellen)

     
  > Bij aankoop van een BERNINA 540:
     inruilkorting van minstens* € 300.-
   - fantastische knoopsgaten
   - verstelbare naaivoetdruk 
    
    
  > Bij aankoop van een BERNINA 570 QE:
     inruilkorting van minstens* € 400,-
   - automatische draadafsnijder
   - BERNINA steekregulator & patchworkvoet #97 
   - perfecte stofgeleiding met het BERNINA dubbeltransport
   
    
  >
  Lees meer »
 3. Handwerkbeurs 2019

  Ook wij staan in Zwolle!
  U kunt ook uiteraard volop genieten van vele stands op het gebied van verschillende handwerk- en textieltechnieken zoals borduren, breien, patchwork en quilten, vilt, naai- en borduurmachines, hardanger, kantklossen, kralen en veel meer. Verder zijn er diverse activiteiten zoals vele workshops en demonstraties

  donderdag 14 februari 2019 - 10.00 tot 17.00 uur
  vrijdag 15 februari 2019 - 10.00 tot 17.00 uur
  zaterdag 16 februari 2019 - 10.00 tot 17.00 uur
  zondag 17 februari 2019 - 10.00 tot 17.00 uur

  IJsselhallen Zwolle
  Rieteweg 4
  8011 BC Zwolle

  Lees meer »
 4. Bernina 125 Jaar


  Sinds 125 jaar is BERNINA gepassioneerd bezig met de ontwikkeling en productie van naai-, borduur- en quiltmachines voor creatievelingen overal in de wereld. En Zwitserse precisie is standaard voor elk afzonderlijk product.


  Dat vraagt om een Gouden Limited Edition
  In ons jubileumjaar hebben we exclusief voor u, onze fans, een vergulde uitgave van naaivoet nummer 1 gecreëerd. De naaivoet is voorzien van een echt laagje goud en wordt als optionele accessoire in een prachtig gouden doosje geleverd. Een echt pronkstuk, zowel als verzamelaarsobject als om echt mee te naaien. En u kunt zelfs direct aan de slag met een gouden naaiproject, door het gouden Mettler garen dat u in het doosje vindt.

  Vanaf begin juni verkrijgbaar.

  Lees meer »
 5. Ze zijn er..... De nieuwe Bernina 500 serie

  NIEUW: Bernina 540
  De B 540 met een steekbreedte van 9 mm is de perfecte naaimachine voor fijne materialen en patchwork. Maak gebruik van de 1.048 mooie steekpatronen en vijf naai-alfabetten om uw favoriete projecten een individueel tintje te geven.

  NIEUW: Bernina 570QE
  De B 570 Quilters Edition (QE) wordt geleverd met de Bernina Steekregulator en patchworkvoet 97. Creëer prachtige projecten en maak uw keuze uit 73 verschillende geïntegreerde quiltsteken en 450 siersteken.

  NIEUW: Bernina 590
  De B 590 is de perfecte machine om mee te naaien, te quilten en te borduren. Geniet van 1.774 mooie steekpatronen en personaliseer uw projecten met borduursels. U heeft de beschikking uit wel 275 geïntegreerde borduurontwerpen.

  Lees meer »
 6. Handwerkbeurs 2018

   

  De handwerkbeurs 2018 was weer een enorm succes.

  Ook dit jaar stonden we in Zwolle weer met Bernina. Het bezoekersaantal was vergeleken met vorig jaar

  flink gestegen. Alle 4 de dagen waren er veel enthousiaste creatievelingen. Mensen hadden dan ook extra veel belangstelling

  voor de nieuwe Bernina 540, 570 en 590 serie. Tevens was voetje 72 met de rullerkit set linealen die uitvoerig gedemonstreerd

  werd door de demonstratrices van Bernina erg in trek.

  Voor dit jaar zit de handwerkbeurs er weer op. Wij hebben deze dagen dan ook weer met veel plezier mensen van alles kunnen vertellen en laten zien.

  Hopelijk tot volgend jaar.

  Lees meer »
 7. Welkom op onze nieuwe website!

  Het is eindelijk zover.....
  U kijkt naar onze geheel vernieuwde webshop. We vonden het de hoogste tijd om onszelf een metamorfose te gunnen. En die is zeer geslaagd als u het ons vraagt!
  We hebben veel nieuwe functies in het filtersysteem bij de naaimachines toegevoegd in onze nieuwe webshop. We wilden het u als klant namelijk nóg gemakkelijker en overzichtelijker maken. Zo kunt u nu bijvoorbeeld beter zoeken op machines wat voor u belangrijk is, middels de filter aan de linkerkant. Tevens kunt u nog sneller uw bestelling afronden door op de bestelling afronden button te drukken en kunt u makkelijk en eenvoudig afrekenen met ideal, creditcard e.d. Dat maakt het shoppen in onze webshop nog simpeler en leuker! 

  Wellicht dat u nog suggesties of opmerkingen heeft over onze webshop. Laat  dat ons dan weten, want dat waarderen

  Lees meer »
 8. Wat maakt Pfaff zo perfect?

  Origineel IDT systeem – Ingebouwd Dubbel Transport van PFAFF.

  Het beproefde originele PFAFF IDT systeem garandeert het optimale transport dat u verwacht op alle soorten stoffen. Alles blijft op zijn plaats. Dunne en zijdeachtige stoffen rimpelen niet; strepen en ruiten sluiten perfect op elkaar aan; ronde naden zijn gemakkelijk te maken zonder veel te hoeven spelden. Het originele IDT systeem is fantastisch in het grijpen en transporteren van kleine stukjes stof voor maximale precisie en professionele resultaten. Uw PFAFF naaimachine gaat zonder moeite van een enkele laag over naar meerdere lagen en naait zelfs zonder aarzelen over dikke naden heen.

  Lees meer »
 9. Facebook

  Uw vindt ons ook op Facebook!

  Vind uw ons leuk? druk op de button "vind ik leuk" en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes...

  Klik hier om naar onze Facebook pagina te gaan.

  Lees meer »
 10. Hoe zet ik een blinde rits in


  De blinde ritssluiting is een praktische oplossing voor onopvallende sluitingen. De rits heeft niet voor niets deze naam. Hij wordt zo in de naad weggewerkt dat hij daarna niet meer zichtbaar is. Dit is voor kledingstukken zoals avondjurken, rokken, blouses maar ook bij kussens is het een prima oplossing. Blinde ritsen (ook onzichtbare of naadritsen genaamd) kunnen makkelijk worden ingezet met de blinde ritsvoet!  1. Bij het ritssplit (de opening in de stof waar de rits tussen moet komen) met de textielpen bij beide splitranden de lengte van de rits aan de goede kant van de stof aangeven. De rits moet minstens 2 à 3 cm langer zijn dan het uiteindelijke ritssplit

  2. Bevestig de blinde ritsvoet vast aan uw naaimachine e

  Lees meer »
Pagina
Klant Reviews
1596reviews

99% beveelt
Huissteden aan

Wat een goede en nette service!!

26-07-2018

Had een onderdeeltje besteld voor mijn oude maar nog goede naaimachine. Kreeg direct een bevestiging en mailtjes hoe de verzending zou verlopen. Onderdeeltje volgende dag al thuis. Keurig verpakt afgeleverd. Mocht ik toe zijn aan een nieuwe machine ben ik graag bereid hiervoor een eind te rijden.

De website is zeer overzichtelijk

13-09-2018

Dit was onze eerste kennismaking met jullie diensten, dus het efkes bang afwachten, maar wij kunnen jullie overtuigd mee delen, dat alles perfect en vlot is verlopen. Een gebruiksvriendelijke website, gebruiksvriendelijke betalingsmogelijkheden, vlotte verzending, en gekregen wat we wilden!

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk