Met trots kunnen wij u melden, dan wij vanaf heden ook Husqvarna dealer zijn!

Het modellen programma van Husqvarna Vikking naaimachines zal in de komende jaren fors uitgebreid worden.

Wie kent husqvarna niet? Het begon allemaal al in 1689. Zoals bij vele grote en kleine ontwikkelingen, was de noodzaak tot verandering aanleiding tot de oprichting. In 1689 werd er een Koninklijke wapenfabriek opgericht in Huskvarna, Zweden. Bijna twee eeuwen later in 1872, toen de vraag naar geweren afnam, besloot het bestuur van Husqvarna om een meer “vredelievend” product te gaan maken – naaimachines. Vandaag de dag is Husqvarna Vikking een wereldwijde organisatie die nog steeds in Zweden kwaliteitsmachines ontwerpt en producten op de markt brengt om enthousiaste naaisters over de gehele wereld te inspireren.

Husqvarna Sapphire 930
Met functies zoals het EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM en de exclusieve SEWING ADVISOR zorgt deze machine voor eenvoud en gemak. 

Husqvarna Opal 690
Een moderne, computergestuurde naaimachine met fantastische quiltmogelijkheden. Bovendien voorzien van het EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM dat u helpt om van goed naar fantastisch naaien te gaan!

Husqvarna Opal 670
Een extra-efficiënte computergestuurde naaimachine met veel ingebouwde assistentie waarmee u fantastische naairesultaten kunt behalen!

Lees meer »