Maandelijkse archieven: Maart 2021

Laden...
 1. De naaimachine voor kinderen

  De naaimachine voor kinderen

  Creatief knutselen met je kids tijdens de vakantie?

  Verveling bij kinderen tijdens de vrije dagen slaat nog wel eens toe. Maar soms willen we graag dat ze zich bezig houden met leerzame activiteiten. Een middagje creatief knutselen met een naaimachine is altijd leuk. Het is niet alleen gezellig, maar ook erg interessant en leerzaam. Er gaat niets boven een middag creatief bezig zijn! Met deze leuke kindernaaimachine komen jullie met gemak de weekenden en vakantie door!
   

  Met maar liefst 14 naaifuncties, er zit een ingebouwd naailicht op, om de vingers te beschermen heeft brother er een vingerbescherming er bij gedaan, met de 4-staps knoopsgat kan je ook makkelijk knoopsgaten maken en uiteraard zit er een achteruit-naaifunctie op. Hij wordt verder geleverd met een voetpedaal en uiteraard een netsnoer voor 220v en daar door werkt deze machine niet op batterijen wat je veel ziet bij kindermachines. Ook zit er een duidelijke handleiding op dvd, een handige accessoirebakje met enkele basisvoetjes en een plastic beschermhoesjes. 

   

  Lees meer »
 2. Gutermann rPET - gerecycled polyester garen

  Gutermann rPET - gerecycled polyester garen

  Gutermann heeft 100% gerecycled polyester garen gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Er is minder energie nodig om de grondstof te vervaardigen en de CO²-uitstoot wordt aanzienlijk verminderd - dit spaart het milieu en spaart natuurlijke hulpbronnen. 

  Er zijn verschillende setjes leverbaar:
  <

  Lees meer »
 3. Beste naaimachine voor beginners met de brother A serie

  Misschien begint u net met naaien, of misschien naait u al vele jaren op een naaimachine! En als u naar een nieuwe naaimachine zoekt dan bent vast op zoek naar een naai machine die erg makkelijk werkt en betrouwbaar is, als u hem pakt moet die het gewoon doen! Een naaimachine waarmee u allerlei creatieve en praktische naaiklussen aankunt, denk aan broeken inkorten, een gordijn maken of gewoon een leuk tasje. Denk dan aan een Brother naaimachine! Deze hebben ook voor deze reden een speciale serie ontwikkeld de brother de A-serie. Deze brother modellen zijn snel en eenvoudig in de bediening en hebben veel handige functies. U zult ervan versteld staan hoe vlot en gelijkmatig alle soorten stoffen worden verwerkt, van dikkere denim, stretch tricot tot dunne tule.

  Brother Innov-is A16
  Beginner of gewoon op zoek naar een eenvoudige machine? De Brother Innovis A16 is de perfecte keuze voor wie de kneepjes van het vak wil leren kennen. Dankzij de gemakkelijke draaiknop kunt u uw steken snel en eenvoudig kiezen. Met de razendsnelle naaldinrijger en een snel verwisselbare spoel bent u in enkele tellen klaar om te beginnen.


  Brother Innov-is A50

  Klaar om uw naaiwerk naar een iets hoger niveau te brengen? Met de

  Lees meer »
 4. Slaat uw Coverlock machinine over?

  Herkend u dat ook? Bent u net bezig om iets moois te maken en dan slaat uw covermachine steken over…. Dit is een probleem bij bepaalde goedkopere modellen covermachines. Dit komt wel eens voor bij een Brother CV3550, Singer cover, Bernette B42 en B48, Bernina 009 en de Janome 1000CP, 1000CPX en Janome 2000CPX. Er zijn verschillende manieren om dit probleem te verhelpen, het is van belang dat u altijd de juiste garen en naalden gebruikt.

   

  Bij een coverstitch machine is het belangrijk om voor goed merk naalden te gaan zoals Schmetz, voor katoen stof kan u EL-naalden gebruiken en voor rekbare stof adviseren wij EL-SUK naalden. Daarbij speelt goed lockgaren ook een zeer belangrijke rol. Een goede kwaliteit garen scheelt veel ergernis.

  Lees meer »
Klant Reviews
7588 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
3-3-2022

Goede informatie over de naaimachine onderdelen, Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle levering. .

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.