BERNINA Overlocker Deals

BERNINA Overlocker Deals

Van 1 juli tot 30 september 2022 krijgt u aantrekkelijke kortingen op de BERNINA L 8-serie. De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Wilt u de machine eerst zelf uitproberen? Dan kan! bel dan ons voor een afspraak 0342 -491591

Bent u bekend met de BERNINA L 8-serie?

Designed en ontwikkeld door BERNINA in Zwitserland met het exclusieve One-Step BERNINA luchtinrijgsysteem! Als zomeraanbieding krijgt u tot 30 september 2022 bij de aanschaf van een BERNINA uit de L 8-serie een zeer aantrekkelijke korting, zolang de voorraad strekt.

Met een overlocker kunt u de stof in één handeling naaien, snijden en afwerken als een pro. Ook kunt u bijvoorbeeld een zeer rekbare naad in gebreide stoffen naaien, decoratieve flatlock-naden naaien in geweven of gebreide stoffen en fijne rolzomen in lichte stoffen maken. De overlocker-/coversteek-combo L 890 is het beste van beide machines in één: naast de genoemde overlockfuncties kan deze machine ook coverlock- en kettingsteken voor extra duurzame naden met 4 of 5 draden naaien.

BERNINA L850 Nu € 500 korting!

De overlock-specialist waarmee u de grijperdraden nóg sneller en handiger kunt inrijgen. Gewoon op het pedaal drukken en je kunt aan de slag!

  • One-Step BERNINA luchtinrijgsysteem 
  • BERNINA Free-Hand Systeem (FHS)
  • Totale steekcontrole voor perfecte naden
  • Bernina L850 >>

BERNINA L860 Nu € 300 korting!

De L 860 biedt veel verschillende steken, die allemaal via het kleurentouchscreen kunnen worden geselecteerd. Met de exclusieve One-Step BERNINA luchtinrijger is het inrijgen van de grijper ongelooflijk eenvoudig.

  • Eenvoudige steekkeuze via het
Lees meer »