Misschien begint u net met naaien, of misschien naait u al vele jaren op een naaimachine! En als u naar een nieuwe naaimachine zoekt dan bent vast op zoek naar een naai machine die erg makkelijk werkt en betrouwbaar is, als u hem pakt moet die het gewoon doen! Een naaimachine waarmee u allerlei creatieve en praktische naaiklussen aankunt, denk aan broeken inkorten, een gordijn maken of gewoon een leuk tasje. Denk dan aan een Brother naaimachine! Deze hebben ook voor deze reden een speciale serie ontwikkeld de brother de A-serie. Deze brother modellen zijn snel en eenvoudig in de bediening en hebben veel handige functies. U zult ervan versteld staan hoe vlot en gelijkmatig alle soorten stoffen worden verwerkt, van dikkere denim, stretch tricot tot dunne tule.

Brother Innov-is A16
Beginner of gewoon op zoek naar een eenvoudige machine? De Brother Innovis A16 is de perfecte keuze voor wie de kneepjes van het vak wil leren kennen. Dankzij de gemakkelijke draaiknop kunt u uw steken snel en eenvoudig kiezen. Met de razendsnelle naaldinrijger en een snel verwisselbare spoel bent u in enkele tellen klaar om te beginnen.


Brother Innov-is A50

Klaar om uw naaiwerk naar een iets hoger niveau te brengen? Met de Brother Innov-is A50 heeft u maar liefst 50 voorgeprogrammeerde steken. De intuïtieve, elektronische draaiknop geeft u een fantastische controle wanneer u kiest uit de steken, die duidelijk worden weergegeven op het display. De LCD-beeldscherm zorgt voor de juiste informatie.


Brother Innov-is A60

De Brother Innovis A60 Special Edition met 60 voorgeprogrammeerde steken en is voorzien van enorm veel handige functie.. De Brother Innov-is A60 heeft een harde beschermkap, waardoor hij gemakkelijk vervoerd kan worden. De grote heldere LCD-display toont duidelijk alle nuttige informatie zoals welk voetje er voor een bepaalde steek nodig is. Met gebruiksvriendelijke technologieën zoals een boven geladen spoeltje, een verstevigingssteektoets, een supersnelle naaldinrijger (in 1 handeling) en een verfijnde draadspanningsregelaar zorgt de Brother A60SE voor perfecte naairesultaten.


Brother Innov-is A80

De Brother Innovis A80 is een licht gewicht en heeft een harde beschermkap. Met 80 voorgeprogrammeerde steken en 8 automatische 1-staps-knoopsgaten beschikt deze gebruiksvriendelijke naaimachine de juiste benodigdheden voor ieder project. Een groot, helder LCD-display toont duidelijk alle nuttige informatie. Gecombineerd met functies zoals een 1-staps-naaldinrijger en voorgeprogrammeerde, verfijnde draadspanningsinstellingen is de Brother A80 de ideale metgezel voor alle creatieve naaiprojecten.