Brother coverlockmachine

De Brother coverlock CV3440 of  CV3550 bieden coversteken en deksteken voor het creëren van verfijnde afwerkingen van hoge kwaliteit.

tune Filteren en sorteren

2 producten

sort-descending
Brother CV3440
Aanbieding 629,00 Normale prijs 699,00
Brother coverstitch cv3550
Aanbieding 695,00 Normale prijs 799,00

Brother coverlock kopen

Gaat u ook een Brother coverlock kopen? Huissteden.nl heeft alle Brother coverlock modellen op voorraad voor snelle levering. Huissteden.nl heeft voor u een keuzehulp gemaakt. Aan de hand van deze keuzehulp kunt u bepalen wat u belangrijk vindt in de keuze van een naaimachine. Vervolgens kunt u bij uitgebreid zoeken sorteren op deze punten. Zo komt u snel uit bij de Brother coverlock die bij u past en koopt u gemakkelijk online uw nieuwe naaimachine.

Brother coverlock vergelijken

Brother CV3440 enkelzijdige deksteekmachine

Brother CV3550 dubbelzijdige deksteekmachine
Creëer een breed scala aan deksteken op vele soorten en gewichten stof voor zowel decoratieve als constructieve toepassingen met de Brother CV3440 deksteekmachine. De deksteek verschijnt aan de onderkant van de stof, terwijl een bovenste steek zichtbaar is aan de bovenkant van de stof terwijl u zomen naait en decoratieve steken toevoegt aan uw projecten. Op zoek naar meer? De dubbelzijdige deksteek Brother CV3550 biedt alle functies van de CV3440, plus een extra deksteek voor 3 extra steken voor een nog professionelere uitstraling. Wanneer de dekspreider is ingeschakeld, verschijnt er een deksteek aan zowel de boven- als onderkant van de stof. Deze speciale afwerking in één stap was voorheen niet beschikbaar!
 

Een Brother coverlock uit proberen?

Als u de juiste Brother coverlock heeft gezien, wilt u deze natuurlijk eerst – en het liefst zo snel mogelijk – uitproberen. Om zeker te weten dat u de Brother coverlock kunt uitproberen in Barneveld, is het raadzaam om een afspraak te maken tel: 0342 – 491591 dan zorgen wij dat uw gewenste Brother coverlock klaarstaat voor u.
 

Garantie van een Brother coverlock!

Wanneer u een nieuwe Brother coverlock koopt bij Huissteden.nl heeft u altijd recht op fabrieksgarantie. Brother geeft 3 jaar fabrieksgarantie. Valt de reparatie onder de voorwaarden van de fabrieksgarantie en is het defect te wijten aan het product zelf? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor uw reparatie. Die door onze eigen monteurs in onze eigen werkplaats gedaan worden.