Brother dubbeltransportvoet

Normale prijs € 349,00 Aanbieding € 275,00
Op voorraad in Barneveld
Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Veilig en vertrouwd bestellen
  • 35 jaar ervaring in naaimachines
  • Reparatieservice in de winkel
  • Beoordeeld met een 9.4

Brother dubbeltransportvoet voor de XV en V serie

Met de voet voor dubbel transport hebt u de beste controle over moeilijke stoffen die gemakkelijk glijden, zoals quiltstof, of stoffen
die vaak aan de onderzijde van de persvoet blijven plakken, zoals vinyl, leer of kunstleer.
Druk op op het LCD-scherm om alle toetsen op de machine te vergrendelen voordat u de voet voor dubbel transport bevestigt.

1 Gebruik de bijgeleverde schijfvormige schroevendraaier om de schroef 1 op de persvoethouder 2 los te draaien. Verwijder vervolgens de persvoethouder.
2 Plaats de voet voor dubbel transport op de persvoetstang door de inkeping 3 in de voet voor dubbel transport uit te lijnen met de schroef 1. Draai de schroef stevig vast met de schroevendraaier terwijl u de voet voor dubbel transport met uw rechterhand op zijn plaats houdt.
3 Steek de stekker van de voet voor dubbel transport 4 in de daarvoor bestemde aansluiting en druk vervolgens op om alle toetsen te ontgrendelen.
4 Zorg dat de transporteurstandschakelaar 5 omlaag staat. De voet voor dubbel transport 6 is dan klaar om te naaien. Wanneer de transporteurstandschakelaar omhoog staat, is de dubbele transporteurfunctie niet ingeschakeld.

U kunt de doorvoerkracht van de voet voor dubbel transport aanpassen in het naai-instellingenscherm van de machine. Raadpleeg de handleiding van de machine voor meer informatie.

 

Voor Brother
Innov-is V5, V6, VQ2
Innov-is XV
Reviews

Schrijf de eerste review over dit product.

Review toevoegen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brother dubbeltransportvoet
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Klant Reviews
1596reviews

99% beveelt
Huissteden aan

Wat een goede en nette service!!

26-07-2018

Had een onderdeeltje besteld voor mijn oude maar nog goede naaimachine. Kreeg direct een bevestiging en mailtjes hoe de verzending zou verlopen. Onderdeeltje volgende dag al thuis. Keurig verpakt afgeleverd. Mocht ik toe zijn aan een nieuwe machine ben ik graag bereid hiervoor een eind te rijden.

De website is zeer overzichtelijk

08-07-2018

Ik heb onlangs een aantal spoeltjes besteld en deze zijn na bestellen binnen 10 minuten verzonden. Ik kreeg direct bericht dat Postnl de bestelling had ontvangen. Ik had de spoeltjes de volgende dag in huis. Verder was de website overzichtelijk, ik had zo gevonden wat ik zocht. Ik zou zeker weer bij Huissteden bestellen!.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk