Paspop

Overweeg dan eens om een paspop Lady van Lewenstein aan te schaffen. Een paspop van Lady Lewenstein behoort tot het beste wat er op dit gebied te krijgen is. 

Lewenstein paspop kopen?

We kunnen u aanraden om een Lewenstein  Lady paspop te overwegen als u van plan bent om het maken van kleding naar een hoger niveau te tillen. Met een degelijke paspop kunt u namelijk zonder problemen en net zo vaak als u wilt de aanpassingen die u aan kleding heeft gemaakt opnieuw uitproberen. Probeer dat maar eens met een minder gewillig levend model! Lady Lewenstein is een bedrijf dat weet hoe je een goede paspop maakt. Elke paspop van Lady Lewenstein is stevig gemaakt en heeft de goede maten voor elke creatie. Er zijn twee modellen beschikbaar: een voor de maten 36 tot en met 42, de andere voor de maten 40 tot en met 48.

Lewenstein Lady voor al uw creaties
Op zo'n mooie paspop van Lady Lewenstein kunt u allerlei mogelijke creaties uitproberen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan jasjes, blouses, rokken, jurken en truien. De poppen staan op een stevig frame, zodat u er geen moeite mee zult hebben de nieuwe kleding die u heeft gemaakt op de pop te passen. Wilt u meer informatie over de pop naar keuze? U kunt dan kiezen om op onze website de uitgebreide info over al onze producten te bekijken. Maar u kunt ook altijd contact met ons opnemen, zowel via mail, telefoon of in onze winkel in Barneveld. Hier kunt u de Lady Lewenstein paspop kopen of eerst in het echt bekijken.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Paspop Lady Lewenstein model A
Paspop Lady Lewenstein model A
Normale prijs € 219,00 Aanbieding € 199,00

De paspop Lady Lewenstein A is bedoeld als uw hulp bij het maken van kledingstukken als jurken, jasjes, blouses, rokken en Pantalons.

• Maten 36 t/m 42
• Halswijdte 33 t/m 43cm
• Bovenwijdte 84 t/m 104cm
• Taillewijdte 65 t/m 85cm
• Heupwijdte 91 t/m 112cm

Paspop Lady Lewenstein model B
Paspop Lady Lewenstein model B
Normale prijs € 219,00 Aanbieding € 199,00

De paspop Lady Lewenstein B is bedoeld als uw hulp bij het maken van kledingstukken als jurken, jasjes, blouses, rokken en Pantalons.

• Maten 40 t/m 48
• Halswijdte 33 t/m 43cm
• Bovenwijdte 100 t/m 119cm
• Taillewijdte 80 t/m 100 cm
• Heupwijdte 104 t/m 124cm

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
1596reviews

99% beveelt
Huissteden aan

Wat een goede en nette service!!

26-07-2018

Had een onderdeeltje besteld voor mijn oude maar nog goede naaimachine. Kreeg direct een bevestiging en mailtjes hoe de verzending zou verlopen. Onderdeeltje volgende dag al thuis. Keurig verpakt afgeleverd. Mocht ik toe zijn aan een nieuwe machine ben ik graag bereid hiervoor een eind te rijden.

De website is zeer overzichtelijk

13-09-2018

Dit was onze eerste kennismaking met jullie diensten, dus het efkes bang afwachten, maar wij kunnen jullie overtuigd mee delen, dat alles perfect en vlot is verlopen. Een gebruiksvriendelijke website, gebruiksvriendelijke betalingsmogelijkheden, vlotte verzending, en gekregen wat we wilden!

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk