Paspop Lady Lewenstein

Overweeg dan eens om een paspop Lady van Lewenstein aan te schaffen. Een paspop van Lady Lewenstein behoort tot het beste wat er op dit gebied te krijgen is


Lewenstein Lady paspop is verstelbaar naar u maat

Op zo'n mooie paspop van Lewenstein kunt u allerlei mogelijke creaties uitproberen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan jasjes, blouses, rokken, jurken en truien. De poppen staan op een stevig frame, zodat u er geen moeite mee zult hebben de nieuwe kleding die u heeft gemaakt op de pop te passen. We kunnen u aanraden om een Lewenstein Lady paspop te overwegen als u van plan bent om het maken van kleding naar een hoger niveau te tillen. Met een degelijke paspop kunt u namelijk zonder problemen en net zo vaak als u wilt de aanpassingen die u aan kleding heeft gemaakt opnieuw uitproberen. Probeer dat maar eens met een minder gewillig levend model! Lady Lewenstein is een bedrijf dat weet hoe je een goede paspop maakt. Elke paspop van Lady Lewenstein is stevig gemaakt en heeft de juiste maten voor elke creatie. Er zijn twee modellen beschikbaar: paspop model A voor de maten 36 tot en met 42, En paspop model B voor de maten 40 tot en met 48.
   

Koop online uw nieuwe paspop

Maakt u ook de mooiste kleding? Maar die moet wel op uw maat zitten. Bij Huissteden.nl besteld u de nieuwe paspop tegen de laagste prijs en krijgt het ook nog eens gratis thuisbezorgd. Zo kunt u direct op de nieuwe paspop de juiste maat instellen zodat u in de toekomst altijd de juiste maat klaar staat. Online bestellen is heel eenvoudig met een snelle levering.
  

Welke maat paspop heb ik nodig?

We krijgen vaak de vraag welke paspop moet kiezen. Voor de juiste maat moet u kijken in welke maatu valt, er zijn twee modellen leverbaar:

Lewenstein paspop model A, maat 36 tot en met 42

• Halswijdte 33 t/m 43 cm
• Bovenwijdte 84 t/m 104 cm
• Taillewijdte 65 t/m 85 cm
• Heupwijdte 91 t/m 112 cm

Lewenstein paspop model B, maat 40 tot en met 48

• Halswijdte 33 t/m 43 cm
• Bovenwijdte 100 t/m 119 cm
• Taillewijdte 80 t/m 100 cm
• Heupwijdte 104 t/m 124 cm

    

Wat is een Paspop?

Een paspop van Lewenstein is een levensgroot model in de vorm van de romp en wordt gebruikt als hulpmiddel bij het naaien van kleding. Een Lewenstein paspop is ook geschikt voor het naaien van pantalons. Een Lewenstein paspop kan u met een draaiknop instellen naar de maat van degene voor wie de kleding gemaakt wordt. Een draaiknop wordt gebruikt om de halsbreedte te veranderen er is ook een geïntegreerd speldenkussen bovenop de romp. De Lewenstein paspop is rondom afgedekt met stof.

Door een Lewenstein paspop te gebruiken voorkomt men dat een persoon onnodig vaak moet komen passen. Voor de naaister is het ook heel nuttig als ze voor zichzelf kleding moet maken om te zien hoe haar werkstuk valt, vooral aan de rugzijde.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Paspop Lady Lewenstein model A
Paspop Lady Lewenstein model A
Normale prijs € 219,00 Aanbieding € 199,00

De paspop Lady Lewenstein A is bedoeld als uw hulp bij het maken van kledingstukken als jurken, jasjes, blouses, rokken en Pantalons.

• Maten 36 t/m 42
• Halswijdte 33 t/m 43cm
• Bovenwijdte 84 t/m 104cm
• Taillewijdte 65 t/m 85cm
• Heupwijdte 91 t/m 112cm

Paspop Lady Lewenstein model B
Paspop Lady Lewenstein model B
Normale prijs € 219,00 Aanbieding € 199,00

De paspop Lady Lewenstein B is bedoeld als uw hulp bij het maken van kledingstukken als jurken, jasjes, blouses, rokken en Pantalons.

• Maten 40 t/m 48
• Halswijdte 33 t/m 43cm
• Bovenwijdte 100 t/m 119cm
• Taillewijdte 80 t/m 100 cm
• Heupwijdte 104 t/m 124cm

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
1596reviews

99% beveelt
Huissteden aan

Duidelijke en overzichtelijke website

24-12-2018

Zeer goed geholpen toen ik een bestelling had geplaatst en betaald, maar daarna nog een item op de site vond dat ik wilde aanschaffen, maar zonder extra verzendkosten... Direct een mail gestuurd en in de loop van de volgende dag gebeld. Toen bleek dat men mijn mail al zeer accuraat had beantwoord. Alsnog telefonisch een heldere uitleg gekregen.

De website is zeer overzichtelijk

13-09-2018

Dit was onze eerste kennismaking met jullie diensten, dus het efkes bang afwachten, maar wij kunnen jullie overtuigd mee delen, dat alles perfect en vlot is verlopen. Een gebruiksvriendelijke website, gebruiksvriendelijke betalingsmogelijkheden, vlotte verzending, en gekregen wat we wilden!

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk