Laden...

Color snaps

Prym Color Snaps zijn de leukste gekleurde drukknoopjes van Plastic. Het wordt gebruikt als drukker op kinderkleding of om mee op te vrolijken.


Prym Color Snaps in de mooiste kleuren

De Prym Color Snaps zijn er in vrolijke kleuren en leuke vormen leverbaar! De plastic drukknopen van Prym maakt handwerk extra leuk! Of u nu voor geel, roze, blauw, rood, groen, bruin, zwart of wit gaat gaat mett een ronde vorm of een leuke ster, mooie hart of een vrolijke bloem met de mooie Prym Color Snaps maakt u gewoon de mooiste dingen. De color snaps zijn eenvoudig te bevestigen en zijn makkelijk om mee te werken. Om de mooiste resultaten te behalen doe ze dan op luiers, slapertjes, kinderkleding, jasjes, etui, tasjes, vesten of leuke accessoires, kussens, enz. Ze zijn gemaakt van robuust plastic en zijn wasbaar op 60°. Je bevestigt de plastic drukknopen met de prym vario tang en het speciale opzetstuk voor de Prym color snaps.
  

De Color snaps worden ook wel kamsnaps genoemd

Voor gevoelige handen makkelijk en snel te bevestigen, de Prym Color snaps gaan gemakkelijker door de stof en vragen minder kracht van de handen om het bevestigen dan metalen drukknopen.
 

Color Snaps zijn handig en snel in gebruik

Door de vele kleuren drukknopen geschikt voor zowel kleding als versiering van b.v. een tas, ceintuur, etui etc. Er zijn niet alleen ronde color snaps ze zijn ook te krijgen in hart of stervorm waardoor je een creative touch aan je werk kunt geven.
De color snaps zijn allemaal 12,4 mm in diameter en verpakt per 30 stuks.
Voor de beginner is er ook een leuke Prym Colorsnap set met opbergdoos.
In de opbergdoos zitten 10 verschillende kleuren color snaps en gereedschap. In de box zit ook een vakje op de Variotang op te bergen, deze wordt niet geleverd bij deze set.
 

Bevestig Color snaps met een vario tang

Door een gebruikshandleiding aan de achterzijde van de verpakking zijn ze makkelijk te bevestigen met de juiste gereedschap van Prym. De Prym color snaps zijn allemaal 12,4 mm in diameter en verpakt met maximaal 30 stuks. Voor de beginners is er ook een leuke Prym Colorsnap set met opbergdoos, waar u gelijk een leuke basis hebt met de leukste kleuren er in. In de opbergdoos zitten 10 verschillende kleuren color snaps en gereedschap. In de box zit ook een vakje op de Vario tang op te bergen, deze wordt niet geleverd bij deze set.

Hoe Color snaps bevestigen

  1. Zorg er eerst voor dat alle drie of vier delen van een color snaps heb klaar liggen. Leg ook uw vario tang klaat met het opzetstukje.
  2. Markeer op de stof waar de color snaps moeten komen. Gebruik een priem en prik een klein gaatje door alle lagen, dit maakt het bevestigen van color snaps makkelijker.
  3. Prik de color snaps door het gaatje , Druk dan met uw vario tang de twee stukken stevig op elkaar. De plastic doppen wordt plat en houdt de klik samen.
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
7250 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Goede informatie over de naaimachine onderdelen

 
3-3-2022

Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle Service Vindt het top.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
19-12-2021

Een super bedrijf met hoge klantvriendelijkheid. Na contact over de trage levering kreeg ik snel reactie en werd meteen uitgezocht waar het leverings probleem zat. Huissteden koppeld dit meteen door aan de klant. Geweldig, kunnen andere bedrijven maar zeker leverings bedrijven iets van leren.

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.