Laden...

Stof Clips

Stof Clips ook wel wonderclips genoemd werken fijner de spelden en beschadigd de stof niet met gaatjes.


Stof Clips in velen maten

Met deze Prym Stof Clips zet je de stof vast zodat het niet meer kan verschuiven tijdens het naaien met de hand of naaimachine. De Stof Clips zijn een goed alternatief voor spelden vooral bij het verwerken met zware stoffen, leer of vinyl. Ze kunnen verschillende delen van je werkstuk vasthouden zonder beschadigingen te veroorzaken. Ook voor quiltsters is dit ook een erg handig hulpstuk om alles vast te klemmen tussen de Stof Clips.

De Stof clips lijken wel wasknijpers! Ze kunnen wijd open door het in te drukken en dan om meerdere lagen stof te plaatsen. De sterke van de Stof Clips hebben veel capaciteit voor verschillende soorten bewerkingen.

Handig en verstandig

Naarmate je vaker met een Stof Clips gaat werken wordt je er steeds handiger mee. spelden blijven nog wel veel gebruikt bij naaisters.
De spelden hoeven ook niet volledig te vervangen worden want er blijven altijd naai-werk die gemakkelijker met spelden werken. Zoals plooien zetten of bij zomen.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
7629 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
3-3-2022

Goede informatie over de naaimachine onderdelen, Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle levering. .

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.