Stof Clips

Stof Clips ook wel wonderclips genoemd werken fijner de spelden en beschadigd de stof niet met gaatjes.

tune Filteren en sorteren

5 producten

sort-descending
Prym Quiltclips
7,90
Prym Love stof clips 2.6cm in doosje
17,40
Prym Love stof clips 5.5cm
14,00
Prym Love stof clips 2,6 - 5,5cm
10,70
Prym Love stof clips 2,6cm
7,30

Stof Clips in velen maten

De Prym stof clips zijn een geweldige manier om uw stof vast te zetten terwijl u naait. De clips zijn een geweldig alternatief voor spelden, en ze kunnen verschillende delen van uw werkstuk vasthouden zonder schade te veroorzaken. Dit is ook een zeer handig hulpmiddel voor quilt(st)ers om alles vast te klemmen. De stof clips zijn er in verschillende maten en kleuren, zodat u de perfecte set voor uw project kunt vinden. Bovendien zijn ze gemakkelijk te gebruiken - gewoon klemmen en klaar!

De Stof clips lijken wel wasknijpers! Ze kunnen wijd open door ze in te drukken en kunnen om meerdere lagen stof. De sterkte van de stof clips zorgt ervoor dat ze bij verschillende soorten bewerkingen kunnen helpen.

Ook handig voor quilters om alles te klemmen

Naarmate je vaker met stof clips gaat werken, wordt je er steeds handiger mee. Spelden blijven nog wel veel gebruikt bij naai(st)ers.
De spelden hoeven ook niet volledig vervangen te worden, want er blijven altijd naai-werken die gemakkelijker met spelden werken. Zoals plooien zetten of bij zomen.