Isacord Borduurgaren

Isacord borduurgaren bestaat uit maar liefst 390 kleuren en ook nog 12 kleuren multigaren. Isacord borduurgaren is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit polyester.

Filteren en sorteren

Producten 415-422 van 422

Sorteren op:
Isacord 0105
Aanbieding 4,95 Normale prijs 6,75
Isacord 0101
Aanbieding 4,95 Normale prijs 6,75
Isacord 0020, zwart
Aanbieding 4,95 Normale prijs 6,75
Isacord 0017
Aanbieding 4,95 Normale prijs 6,75
Isacord 0015
Aanbieding 4,95 Normale prijs 6,75
Isacord 0003
Aanbieding 4,95 Normale prijs 6,75
Isacord voordeelbox standaard kleuren
Aanbieding 141,00 Normale prijs 161,00
Borduurgaren opbergbox oa Isacord
13,50

Isacord kopen?

Isacord is het universele machinale borduurgaren voor al uw borduurwerk. Het borduurgaren is geweldig van kleur en heeft een geweldige uitstekende kleurechtheid. Bovendien is het machinale Isacord borduurgaren van Amann zeer slijtvast, robuust en heeft het perfecte borduureigenschappen ook bij hoge snelheid op uw borduurmachine. Isacord is eigenlijk industriële borduurgaren maar werkt ook heel goed op huishoudmachine. Isacord borduurgaren kent 390 kleuren met 1000 meter er op. We hebben ook de meest voorkomende kleuren ook in 5000 meter. Isacord heeft multi kleuren die een zeer mooie overloop hebben. Deze slijtvaste en modieuze kleuren Isacord borduurgaren geven uw naai- en borduurwerk een bijzondere uitstraling. Ook is Isacord borduurgaren uitermate geschikt voor decoratief werken met de lockmachine voor platte-, flatlocknaden en rolzomen. Het Isacord multigaren, zijn conen met 3 op elkaar afgestemde harmonische kleuren. En geven zo aan uw projecten een extra dimensie.

 

Isacord borduurgaren is van 100% polyester

Isacord is een borduurgaren die gemaakt is van 100% polyester is sterker en breekt daardoor ook niet zo snel dan de meeste borduurgarens zoals katoen, zijde, wol of rayon. Het is erg bestand tegen scheuren, rafelen en breken en krimpt niet bij het wassen en droogt snel als het nat is. Polyester borduurgaren is bestand tegen chemicaliën en zal na verloop van tijd of bij blootstelling aan chemische reinigingsmiddelen niet bleken of vervagen. Met het gebruik van applicaties is het aantal steken minder een probleem geworden en polyester is populairder geworden vanwege zijn duurzaamheid.

 

Isacord borduurgaren, ook voor quilten

Isacord is een supersterk polyester garen van superhoge kwaliteit en daardoor perfect voor machinaal quilten uit de vrije hand, appliqueren, hand borduren en meer! Met isacord machinaal quilten heb je ook zelden spanningsproblemen dit komt dat de draad zeer glad. Het stroopt ook niet op bij hoge snelheid. Isacord wordt geleverd in 40 dikte het is ook behoorlijk glanzend, waardoor het meer opvalt op de quilt en dat is juist leuk omdat het dan een extra textuur geeft. Er zijn vele kleuren om uit te kiezen en veel verschillende kleuren om mee te spelen.

 

Welke naald moet ik gebruiken bij Isacord borduurgaren?

Dit hangt af van uw machine! We gebruiken het meest borduurnaalden van het merk Schmetz deze machineborduurnaalden zijn ontworpen om goed samen te werken met rayon- en polyestergaren. De reden waarom u een speciale naald nodig heeft voor machinaal borduren of quilten licht aan de naaldoog. De naalden hebben ook juiste naald punt om te voorkomen dat het de stof beschadigd en de draad zal er beter langs de naald lopen.