Juki MO-204D Kirei

Op voorraad
calendar
Vandaag besteld, vandaag verzonden
engineering Bekijk alle accessoires en onderdelen voor dit model hier
dark-check-circle Uitproberen en ophalen in de winkel
dark-check-circle Veilig bestellen & betalen
dark-check-circle Betaal direct, achteraf of gespreid
dark-check-circle Meer dan 35 jaar ervaring
dark-check-circle Eigen Werkplaats

Beschrijving van de Juki MO-204D Kirei

Met deze mooie Juki MO-204D Kirei is afwerken erg makkelijk! Met de Juki MO-204D lockmachine heeft u topkwaliteit in huis.

Juki lockmachines zijn ontworpen met alle mogelijke naaiwerk in gedachten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. U breidt uw naaimogelijkheden met de Juki MO-204D flink uit. Deze Juki lockmachine kan alle soorten stof aan, van ultra lichtgewicht tot hele zware, zelfs de moeilijkst transporteerbare materialen. Vrijwel alle zoomtechnieken en siersteken die je maar kan bedenken zijn nu binnen handbereik met de Juki MO-204D.

Met de duurzame, betrouwbare en eenvoudig te bedienen Juki MO-204D maakt de beginner en de gevorderde gebruiker een echte naaister. Het verwerkt de modernste stoffen en decoratieve garens en stellen u in staat kleding volgens de jongste mode te maken voor het hele gezin en ook accessoires, kunstnijverheid en woningdecoratie-items.

Ingebouwde rolzoom
Met deJ uki MO-204D hoeft u niet eerst de steekplaat of naaivoet te verwisselen als u rolzomen wilt naaien. Het overschakelen naar een rolzoomsteek gaat heel eenvoudig door het verschuiven van de rolzoomhevels, die zich onder de transporteur bevinden. Net zo gemakkelijk en ongecompliceerd keert u in een handomdraai weer naar de normale steek terug, geheel zonder extra moeite. Deze handige eigenschap van de Juki MO-204D zorgt ervoor dat u snel en zonder onderbrekingen kunt werken, wat u dus tijd bespaart zodat u zich geheel op uw creatieve werk kunt concentreren.

Instelbare draadspanning
Met de Juki MO-204D heeft u de draadspanning steeds onder controle: de praktische schuifknoppen tonen u in één keer welke draadspanning reeds ingesteld is en staan een snelle aanpassing van de draadspanning op de gekozen steeksoort en naaiwerk toe. Zo zorgt de Juki MO-204D ervoor dat u altijd controle heeft over draadspanning voor een precies en accuraat steekbeeld, en komt u in een handomdraai tot perfecte resultaten - nuttig en praktisch, in het bijzonder voor nieuwelingen in de wereld van het overlock-naaien.

Robuust messysteem
De Juki MO-204D levert dankzij zijn duurzame verwerking en slimme techniek ook bij het snijden en afwerken van uw naaiwerk uitstekende resultaten. De van boven aangedreven messen zorgen voor de beste snijkracht en kunnen daardoor ook door dikke stoflagen of zware stoffen snijden. Daarmee beschikt de Juki MO-204D in de comfort klasse over professionele techniek en zorgt er vanaf het begin af aan voor dat u de randen van uw naaiwerk precies en professioneel af kunt snijden en kunt afwerken. Zo levert de Juki MO-204D resultaten die goedgekeurd worden door de kritische blik van wie dan ook - nauwkeurig tot in de details.

Differentieel transport
Met de Juki MO-204D is ook de verwerking van gebreid materiaal of zeer fijne stoffen geen probleem, ongewenste rimpels of het ontstaan van golven behoren dankzij het precieze differentieel transport tot het verleden. Met de draaiknop kan het transport nauwkeurig ingesteld worden zodat u met de Juki MO-204D gladde, perfecte naden zonder rimpels kunt maken, en dat tijdens de bewerking. Zo kunt u fouten snel corrigeren, als storende rimpels optreden. Als u juist rimpels wilt hebben, kunt u de intensiteit van de rimpels met de instellingknop net zo gemakkelijk en snel aanpassen. Zo biedt de Juki MO-204D u zeer gemakkelijk toegang tot indrukwekkende, creatieve technieken, erg eenvoudig en ongecompliceerd - en dat bij een even nauwkeurig steekbeeld.

Pluspunten

check-circle-empty
Perfecte naad afwerking
check-circle-empty
Inrijgen met kleurcode
check-circle-empty
Differentieel transport
check-circle-empty
Ingebouwde rolzoom

Specificaties van Juki MO-204D Kirei

Algemene informatie
arrow-down
Merk Juki
Machine type Mechanisch
Motorvermogen 100 W
Type Motor AC-motor
Naai snelheid - Max SPM: 1500
Gewicht 8.5 KG
Garantie 2 + 3 jaar*
Algemeen Functies
arrow-down
Verlichting LED
LCD display cancel
TFT touchscreen cancel
Draadspanning Handmatig
Automatische draaddoorhaler check-circle-green
Automatische naaldstop boven cancel
Mes uitschakelbaar check-circle-green
Regelbare naaivoetdruk check-circle-green
Inrijgen met lucht cancel
Variabele steeklengte check-circle-green
Differentieel transport check-circle-green
MTC cancel
Vrije arm cancel
Producteigenschappen
arrow-down
2-draads overlock cancel
3-draads overlock check-circle-green
4-draads overlock check-circle-green
5-draads overlock cancel
Rolzoom check-circle-green
Platte naad / flatlock check-circle-green
Wave steek cancel
3-draads coversteek cancel
4-draads coversteek cancel
Top-coversteek cancel
Kettingsteek cancel
Standaard Accessoires
arrow-down
Aantal naaivoeten 1
Bovengrijperafdekking check-circle-green
Aanschuiftafel cancel
Bescherming Beschermhoes
Naaldenset check-circle-green
Afvalbakje check-circle-green
Kniehevel cancel
Pincet check-circle-green

Vaak door anderen meebesteld

Juki 6-delige lockvoetenset
Aanbieding 144,00 Normale prijs 160,00
Juki 3-delige lockvoetenset
Aanbieding 79,00 Normale prijs 89,00

Product videos

Wat onze klanten zeggen: