Juki naaimachine

Ondanks zijn industriële kracht is de Juki naaimachine ontworpen met de gebruiker in gedachten. Gaat u voor kwaliteit? kies dan voor één Juki naaimachine.

tune Filteren en sorteren

5 producten

sort-descending
Juki HZL-DX3
1.299,00
Juki HZL-G220
web only
1.039,00
Juki HZL-G120
web only
949,00
Juki HZL-60H
579,00
JUKI HZL 353
web only
379,00

Juki naaimachines industrieel niveau

Juki naaimachine maakt al sinds 1938 machines met perfecte steken perfecte kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze naaimachines bieden prestaties op industrieel niveau en zijn tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor alle consumenten. Koop vandaag nog een Juki naaimachine om goede steken te maken met professionele precisie in het comfort en gemak van uw eigen huis!

Juki staat bekend om zijn  industriële naaimachines, die wereldwijd in fabrieken en productielijnen worden gebruikt. Met hun expertise en ervaring in het creëren van duurzame en efficiënte machines heeft Juki hetzelfde prestatieniveau naar hun naaimachinelijn gebracht. Dit betekent dat u thuis professionele naairesultaten kunt behalen, zonder concessies te doen aan kwaliteit of snelheid, dus met de nieuwste productlijn brengt Juki prestaties en precisie op industrieel niveau binnen handbereik van de dagelijkse consument. Of u nu een professionele naaister bent of net begint, de Juki naaimachine biedt ongeëvenaarde prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak.

 

Vergelijk Juki naaimachines

Afmeting
De afmeting van de naaimachine is een belangrijke overweging voor de juiste naaioppervlak. Gelukkig zijn er Juki naaimachines in verschillende uitvoeringen en maten. Overweeg de aanschaf van een kleine Juki naaimachine die gemakkelijk mee kan meenemen en een grote voor meer ruimte voor o.a. grote projecten zoals quilts.

Snelheid
De Juki naaimachine staat bekend om zijn uitzonderlijke snelheid. Snelheid is van cruciaal belang bij het naaien van kledingstukken of grote projecten. Met de Juki naaimachine heeft u een betrouwbare machine die u kan helpen met het vergroten van uw productiviteit en winst.

Motor
De Motor is een onmisbaar deel van elke Juki naaimachine. De motor bepaalt hoe sterk en betrouwbaar uw naaimachine draait, wat het gemakkelijker maakt om dikkere materialen te verwerken. Met een Juki motor kunt u rekenen op een stille, krachtige en betrouwbare prestatie bij elke sessie met uw naaimachine.

Gewicht
Door kunststof te gebruiken wordt het apparaat licht in het gewicht. Dit maakt het makkelijker om te verplaatsen naar andere ruimtes. Juki biedt ook een selectie aan zware naaimachines, zodat u projecten met zware stoffen kunt voltooien. Juki's gewicht biedt een stevige basis die trillingen beperkt en geluidsdemping biedt voor een comfortabele ervaring tijdens het naaiproces.