Laden...

Opbergboxen

U bergt uw naaimachine snel veilig op in een Prym naaimachinetrolley en naaigerei ruimt u natuurlijk op in een Prym naaidoos.


Prym opbergdozen

Bij ons vindt u de juiste Prym opbergruimte voor alles, Zoals alle accessoires hebben we de juiste opbergruimte nodig. Zorg dat je naaigerei altijd perfect gesorteerd is en zorg dat de naaitafel netjes is. 

De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt en u moet alleen beslissen welk type Prym opbergsysteem bij u past. Verliest u vaak kleine onderdelen zoals naalden, reist u veel of wildt u orde scheppen? Wat u ook nodig heeft, bij ons vindt u zeker een oplossing.

Iedereen die ooit met een naald in aanraking is gekomen, weet het. Naaidozen behoren tot de meest klassieke opbergmogelijkheden die er zijn. Zowel kleine knopen als grote stukjes stof kunnen in de ruime box worden opgeborgen. De meeste klassieke naaidozen zijn meestal gemaakt van hout of plastic, terwijl u naaimandjes in een groot aantal verschillende uitvoeringen kunt kopen. U vindt er zeker een die precies bij uw smaak past. De Prym doorzichtige kunststof stapelbakken zijn geschikt voor kleine onderdelen zoals drukknopen en andere sluitingen. Als u meer opbergruimte nodig hebt, koop dan de grote assortimentsdoos. Uw naaimachine mag natuurlijk niet ontbreken. Hij is goed opgeborgen in een Prym naaimachinetrolley en reist met u mee naar de meest afgelegen plekken ter wereld. 

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
7412 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Goede informatie over de naaimachine onderdelen

 
3-3-2022

Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle Service Vindt het top.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
19-12-2021

Een super bedrijf met hoge klantvriendelijkheid. Na contact over de trage levering kreeg ik snel reactie en werd meteen uitgezocht waar het leverings probleem zat. Huissteden koppeld dit meteen door aan de klant. Geweldig, kunnen andere bedrijven maar zeker leverings bedrijven iets van leren.

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

Search engine powered by ElasticSuite
U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.