Punchmachines

Met een punchmachine opent zich een wereld met hele andere technieken. U kunt met een punchmachine namelijk bijna schilderen op stof en wol..

Punch machine kopen?

Punchen is een techniek waarbij u een motief op een ondergrondstof legt. Met de punchnaald 'puncht' u nu dit motief op de stof. Op deze manier verweven twee verschillende stoffen met elkaar, wat een effect heeft dat momenteel erg populair is. Het is een techniek die nieuwe elementen aan het naaien toevoegt.

Een punchmachine uit proberen?
Als u dfe Janome punchmachine heeft gezien, wilt u deze natuurlijk eerst – en het liefst zo snel mogelijk – uitproberen. Om zeker te weten dat u de punch machine kunt uitproberen in Barneveld, is het raadzaam om een afspraak te maken tel: 0342 – 491591 dan zorgen wij dat uw gewenste Janome punch machine klaarstaat voor u.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Janome punchmachine FM 725

Met de Janome punchmachine FM725 kan uw schilderen met stof en wol! Laat u verrassen met de Janome punchmachine.

  Normale prijs € 319,00 Aanbieding € 235,00
  Lees verder
  Tonen als Foto-tabel Lijst
  Van hoog naar laag sorteren
  Klant Reviews
  1596reviews

  99% beveelt
  Huissteden aan

  Wat een goede en nette service!!

  26-07-2018

  Had een onderdeeltje besteld voor mijn oude maar nog goede naaimachine. Kreeg direct een bevestiging en mailtjes hoe de verzending zou verlopen. Onderdeeltje volgende dag al thuis. Keurig verpakt afgeleverd. Mocht ik toe zijn aan een nieuwe machine ben ik graag bereid hiervoor een eind te rijden.

  De website is zeer overzichtelijk

  13-09-2018

  Dit was onze eerste kennismaking met jullie diensten, dus het efkes bang afwachten, maar wij kunnen jullie overtuigd mee delen, dat alles perfect en vlot is verlopen. Een gebruiksvriendelijke website, gebruiksvriendelijke betalingsmogelijkheden, vlotte verzending, en gekregen wat we wilden!

  Huissteden Barneveld

  Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

  Reparatie service met eigen werkplaats

  Probeer naaimachines uit in de winkel

  Dichtbij parkeren is mogelijk