Huissteden verhelpt alle mankementen aan uw naaimachine

Als het op naaimachines aankomt, dan zult u in Nederland geen grotere expert vinden dan Huissteden. Wij hebben al vele jaren een winkel in Barneveld, waar we een groot assortiment naaimachines verkopen. Daarnaast bent u bij ons ook op de juiste plek voor borduurmachines en lockmachines, garen en andere accessoires. Maar u koopt bij ons niet alleen de beste naaimachines, u krijgt bij ons ook de beste service als het aankomt op reparaties. Wij hebben in onze werkplaats meerdere professionele reparateurs klaarstaan die snel voor u aan de slag kunnen gaan als u een mankement heeft aan uw naaimachine.

Naaimachine reparatie Putten en omgeving

Heeft u een naaimachine in Putten? Dan weet u dat hier regelmatig mankementen aan kunnen ontstaan. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want naaimachines zijn ingenieus in elkaar stekende apparaten waar heel wat scheef aan kan lopen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat er iets mis is met het spoelhuis, of dat de naaldschroef los is geraakt. Ook kan er een probleem zijn met de motor van de machine, of dat de draden door een verkeerde afstelling te vaak breken. Wat het probleem ook is, wij kunnen het voor u verhelpen zodat u snel weer met uw naaimachine in Putten verder kunt. Wij voeren reparaties uit op machines van alle bekende merken, zoals bijvoorbeeld Singer, Pfaff, Brother en Bernina. Wij gebruiken hierbij louter onderdelen van de merken zelf.

Uw naaimachine snel weer heel

Als u een naaimachine reparatie bij Putten nodig heeft, dan kunt u hier altijd even contact met ons over opnemen. We kunnen dan samen bekijken wat er mis is met uw naaimachine en u laten weten wat de kosten zijn van een reparatie. Bij ons betaalt u voor een reparatie nooit teveel. U bent natuurlijk ook altijd welkom om even langs te komen in onze winkel. Als u dan uw machine meeneemt zorgen wij dat deze snel en grondig wordt gerepareerd.

  

Huissteden reparatie
Langstraat 96
3771 BJ  Barneveld
Tel: 0342 - 491 591
E-mail info@huissteden.nl

Service- en onderhoud
• Voor het behoud van uw machine is het van belang dat deze regelmatig een goede onderhoudsbeurt krijgt
• Wij staan ervoor dat u het maximale resultaat uit uw machine haalt door het verlenen van deskundige service en onderhoud aan alle merken Lock-, Naai- en Borduurmachine. 
• In onze goed uitgeruste werkplaats wordt door onze mensen vakkundig gewerkt en u kunt rekenen op een adequate reparatie van uw machine tegen de juiste prijs.
 
Onderdelen 
• We hebben nagenoeg de meest voorkomende onderdelen op voorraad. 
• Reparaties worden uitsluitend met originele merk onderdelen uitgevoerd
  
3 maanden garantie na reparatie
• U heeft altijd 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparaties van uw Lock-, Naai- en Borduurmachine 

 

Klant Reviews
1596reviews

99% beveelt
Huissteden aan

Alles goed, snel en netjes afgehandeld!

21-03-2018

Voor het eerst bij dit bedrijf iets besteld via de website. Het gezochte artikel snel gevonden, informatie is duidelijk en overzichtelijk. De andere dag de bestelling in huis.

Fijne site met veel informatie

10-05-2018

Zoeken gaat heel goed, informatie is goed door de website heen gevlochten. Met name bijvoorbeeld met zoeken naar passende onderdelen/accesoires voor machines.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk