Wij repareren uw naaimachine op professionele wijze

Heeft u een naaimachine in Veenendaal en is hier iets mis mee? Laat ons hem dan repareren. Wij weten wel raad met alle mogelijke mankementen die er aan uw machine kunnen zijn. Dat niet alleen, maar u krijgt bij ons ook nog eens drie maanden garantie op elke reparatie die we voor u uitvoeren. Huissteden is een specialist op het gebied van naaimachines, lockmachines en borduurmachines. U vindt ons in Barneveld, waar onze winkel al jarenlang goed wordt bezocht door een groot aantal verschillende klanten. Deze klanten komen regelmatig bij ons terug, omdat ze weten dat wij altijd de nieuwste producten hebben en de beste service leveren. Voor uw naaimachine reparatie voor Veenendaal raden we u ook aan eens contact met ons op te nemen.

Wat kan er mis zijn met uw naaimachine?

Er is een groot aantal mankementen op te noemen. Dit kunnen kleine dingetjes zijn die wij razendsnel voor u kunnen verhelpen, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat er iets serieus mis is met uw naaimachine. Ook in dat geval weten wij raad. We maken bij onze reparaties daarbij altijd gebruik van de originele merkonderdelen, aangezien een reparatie hiermee simpelweg tot de beste resultaten leidt. Als er niet originele onderdelen worden gebruikt kan dit snel weer tot nieuwe mankementen leiden.

 Naaimachine reparatie Veenendaal en omgeving

U heeft een naaimachine in Veenendaal met een storing die u zelf niet kunt verhelpen? Neem dan contact op met Huissteden, of kom een keer langs in onze fysieke winkel. Wij zorgen ervoor dat elk mankement snel weer wordt verholpen, zodat u zonder verdere problemen met uw naaimachine aan de slag kunt. Op onze website vindt u hiervoor onze contactinformatie en het adres van onze winkel. Wij helpen u graag ervoor te zorgen dat uw naaimachine perfect werkt en ook helemaal blijft werken zoals het hoort.

   

Huissteden reparatie
Langstraat 96
3771 BJ  Barneveld
Tel: 0342 - 491 591
E-mail info@huissteden.nl

Service- en onderhoud
• Voor het behoud van uw machine is het van belang dat deze regelmatig een goede onderhoudsbeurt krijgt
• Wij staan ervoor dat u het maximale resultaat uit uw machine haalt door het verlenen van deskundige service en onderhoud aan alle merken Lock-, Naai- en Borduurmachine. 
• In onze goed uitgeruste werkplaats wordt door onze mensen vakkundig gewerkt en u kunt rekenen op een adequate reparatie van uw machine tegen de juiste prijs.
 
Onderdelen 
• We hebben nagenoeg de meest voorkomende onderdelen op voorraad. 
• Reparaties worden uitsluitend met originele merk onderdelen uitgevoerd
  
3 maanden garantie na reparatie
• U heeft altijd 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparaties van uw Lock-, Naai- en Borduurmachine 

 

Klant Reviews
1596reviews

99% beveelt
Huissteden aan

Alles goed, snel en netjes afgehandeld!

21-03-2018

Voor het eerst bij dit bedrijf iets besteld via de website. Het gezochte artikel snel gevonden, informatie is duidelijk en overzichtelijk. De andere dag de bestelling in huis.

Fijne site met veel informatie

10-05-2018

Zoeken gaat heel goed, informatie is goed door de website heen gevlochten. Met name bijvoorbeeld met zoeken naar passende onderdelen/accesoires voor machines.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk