Pfaff ambition serie

De Pfaff ambition line staan bekend om steken, kwaliteit en perfecte naaicomfort voor ultiem naaiplezier.

tune Filteren en sorteren

3 producten

sort-descending
Pfaff ambition 610
999,00
Pfaff ambition 620
1.149,00
Pfaff ambition 635 Q
+cadeau
1.499,00

Pfaff ambition line voor de beste resultaat

Een Pfaff ambition naaimachines onderscheid zich van andere naaimachines met gebruiksvriendelijke toepassingen die het naaigenot vergroten. Pfaff ambition heeft drie modellen en ze horen bij de meest populaire prijsklassen onder de naaimachines. De bediening is verrassend eenvoudig op alle ambition modellen en het design is supermodern. De Pfaff ambition 620 en Pfaff ambition 630 hebben een elektronische draadspanningssysteem en een automatische boven en onder draadafsnijder. En de Pfaff ambition 630 heeft zelfs een kleuren touchscreen. Alle modellen hebben uiteraard de originele Pfaff boventransport voor een absoluut gelijkmatig stoftransport, Led verlichting, extra veel naai- ruimte, boven op liggende spoelsysteem, ingebouwde draadinsteker, regelbare persvoetdruk, extra hoge persvoetlichter, naaldstop onder of boven, één-staps knoopsgat, geheugen, spiegelen van steken, harde kunststof beschermkap

Voor ieder project de juiste steek. Iedere steek kan ook gespiegeld worden voor nog meer diversiteit. Heldere kleuren en een innovatief, nieuw ontworpen design geven deze modellen een heel bijzonder uiterlijk. zeer makkelijke spoel wisseling, een Pfaff spoeltje in een handeling uit de naaimachine halen. Ook een Pfaff naaimachine voetje klik je er in een keer af om ze te verwisselen. Kom voor een geheel vrijblijvende demonstratie van de Pfaff ambition line naar onze winkel en ontdek vandaag nog hoe leuk en modern naaien kan zijn.

Pfaff ambition naaimachines vergelijken 

Zoek je een nieuwe Pfaff Ambition? Welke Ambition past bij mijn, hangt niet alleen af van hoe vaak u gebruik maakt van een naaimachine, maar ook van de prijs die je wilt betalen. Op deze pagina kan u alles lezen. Zo koopt u het Pfaff Ambition model dat het beste bij uw wensen aansluit.

Vergelijkingstabel downloaden

Pfaff ambition 610

Aantal steken 110.
De PFAFF ambition 610 naaimachine is eenvoudig in gebruik en zeer gebruiksvriendelijk. Het heeft de beroemde en onvervangbare dubbele IDT-systeem die helpt om een ​​perfecte naad te maken op elke ondersteuning.

Pfaff ambition 620

Aantal steken 136.
De PFAFF Ambition 620 naaimachine is een naaimachine die alle functies heeft die u van een moderne naaimachine mag verwachten: design, naairuimte, dubbele invoer, automatische draadspanning en draadafsnijder. Het is bedoeld voor veeleisende naaisters die op zoek zijn naar een voorgevormde, robuuste en gebruiksvriendelijke naaimachine. 

Pfaff ambition 630

Aantal steken 201.
De PFAFF Ambition 630 machine is een elegante, krachtige en robuuste naaimachine. Het heeft alle functionaliteit van een moderne machine: kleuren touchscreen, dubbele aandrijving, automatische draadafsnijder, automatische spanning en grote werkruimte. Het is bedoeld voor naaisters die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke machine waarop ze altijd kunnen rekenen, ongeacht de stof die wordt genaaid.
 

Voordelen van de Pfaff ambition line

De topfuncties zijn:

Ingebouwde draadinsteker

Snel ingeregen kan met de ingebouwde draadinsteker, die steekt u de draad snel door het oog van de naald.

Vrije arm voor rondom gesloten naaigoed

Een vrije arm is handig bij het naaien van mouwen, broekspijpen en kinderkleding. Verwijder de accessoiredoos en schuif uw project over de arm.

29 Naaldposities

Met de naaldposities kunt u uiterst nauwkeurig naaien langs de rand zijn er maar liefst 29 verschillende naaldposities waar u uit kunt kiezen. Ook ideaal bij het inzetten van een rits.

Extra hoge persvoetlichter

Meer ruimte onder de naaivoet krijgt u met de extra hoge persvoetlichter. Perfect bij het plaatsen van meerdere stoflagen, dikke en volumineuze materialen.

Persvoetdruk

De persvoetdruk kan worden ingesteld voor speciale technieken of voor het naaien van verschillende stofdiktes.

Schuifregelaar voor naaisnelheid

Met de schuifregelaar kunt u de naaisnelheid naar wens aanpassen voor uw naaiproject.

Start-/stoptoets

Naai zonder voetpedaal kan met de start- /stoptoets. Handig voor het naaien van lange naden, het naaien uit de vrije hand en knoopsgaten.

Naaien uit de vrije hand

Gewoon het transport verzinken voor quilten uit de vrije hand, schilderen met garen en stoppen.

Eenstaps-knoopsgaten

Perfect genaaide knoopsgaten Knoop inleggen en naaien maar. en zo heeft u altijd even grote knoopsgaten.

LED-verlichting

Led heeft een helder, perfect verlichting op uw werkgebied zonder hinderlijke schaduw.

Harde kunststof beschermkap

Alle Pfaff ambitions heeft Bescherm uw naaimachine tijdens transport. Stofvrij opbergen van uw naaimachine.