Laden...

Pfaff borduurringen

Pfaff biedt een enorme selectie borduurringen voor naaimachines in veel verschillende maten en gemaakt voor verschillende borduurtechnieken.


Pfaff borduurringen voor borduren

Wie een Pfaff naaimachine heeft waar je mee kan borduuren beschikt over een eindeloze bron aan creatieve mogelijkheden. Borduren is leuk en geef uw kleding accessoires en woningtextiel een modieus accent. Kleurig, extra groot of vertederend; allemaal geborduurd met Pfaff een onvoorstelbare kwaliteit. Het is leuk om te doen en de nieuwe ideeën blijven komen! Met de juiste accessoires is het resultaat professioneel.
 

Pfaff Hoops

Met de Pfaff creative borduuringen ook wel “hoops” genoemd kunt u de creatieve mogelijkheden van uw Pfaff borduurmachine uitbreiden en de meest professionele resultaten behalen. Alle borduur motieven worden perfect ongeacht hun grote met een originele Pfaff borduuring. De serie creative borduurringen wordt steeds verder uitgebreid waardoor u nog meer borduurplezier kan krijgen.
  

Wat is een Pfaff Metal hoop

Er zijn heel veel stoffen die moeilijk in te spannen zijn in een borduurring of helemaal niet in de borduurring gespannen kunnen worden, omdat de stof daardoor kan beschadigen. Dikke stugge stoffen, maar ook dunne gladde stoffen zijn vaak lastig om in de borduurring te spannen. Kant en klare kledingstukken zijn vanwege naden, smalle delen of knopen vaak niet of moeilijk in de borduurring te spannen. Als u de Pfaff Metal Hoop gebruikt, is het spannen geen probleem meer!
 

De stof in de Pfaff borduurring spannen

Leg een laag versteviging onder de stof voor de beste borduurresultaten. Zorg ervoor dat ude versteviging en de stof glad en stevig in de borduurring opspant.
1. Open de quick release op de buitenring.Verwijder de binnenring. Leg de buitenring op een stevige platte ondergrond met de schroef rechts onder. Er staat een pijltje in het midden van de onderste rand van de borduurring dat gelijk moet komen met een pijltje op de binnenring.
2. Leg de versteviging en de stof, met de goede kanten omhoog, op de buitenring. Leg de binnenring op de stof met het pijltje aan de onderste rand.
3. Druk de binnenring stevig in de buitenring.
4. Sluit de quick release. Pas de druk van de buitenring aan door aan de klemschroef te draaien. De stof moet strak in de ring zijn gespannen voor het beste resultaat.
Let op: Als u extra motieven op dezelfde stof wilt borduren, open dan de quick release, breng de ring naarde nieuwe positie op de stof en sluit de quick release. Als u een ander type stof gaat gebruiken, kan het nodig zijn de druk aan te passen met de klemschroef. Forceer de quick release nie
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
6291 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid..

 
19-12-2020

Een super bedrijf met hoge klantvriendelijkheid. Na contact over de trage levering kreeg ik snel reactie en werd meteen uitgezocht waar het leverings probleem zat. Huissteden koppeld dit meteen door aan de klant. Geweldig, kunnen andere bedrijven maar zeker leverings bedrijven iets van leren.

snelle levering, breed assortiment

 
24-10-2020

Ik ben enorm tevreden met mijn aankopen van bernina en babylock voetjes. De bestellingen zijn bijna altijd de volgende dag thuis zelfs op zaterdag en in België. De assortiment is heel uitgebreid en de prijzen zijn niet hoger dan ergens anders

Huissteden Barneveld

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.