Bedenktijd

U krijgt op uw aankopen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd (of: herroepingstermijn) verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u het product fysiek in bezit krijgt. Dit is het moment dat de ontvanger het pakket in handen krijgt en niet de vervoerder. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, moet u ons met de retour aanmeld button op de hoogte stellen dat u uw aankoop wilt retourneren/herroepen.Of ga naar de garantie pagina


Gevolgen van de herroeping

Als uw de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment hebt gedaan terug. Dat zijn de kosten inclusief afleverkosten.. We betalen het bedrag zo snel mogelijk aan u terug, maximaal binnen 14 dagen nadat we van u hebben gehoord dat u uw bestelling wilt herroepen/annuleren/retourneren.

Let op: als u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Terugbetaling

U krijgt het bedrag met hetzelfde betaalmiddel terug als waarmee uw hebt betaald, tenzij u uitdrukkelijk heeft ingestemd met een andere vorm van terugbetaling. Wij rekenen in ieder geval geen kosten voor zulke terugbetalingen.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben teruggekregen, of wanneer u hebt aangetoond dat u de producten heeft teruggezonden. Dit is afhankelijk van welke situatie zich eerder voordoet.

Terugsturen

Wanneer wij uw melding van herroeping hebben ontvangen, dient u binnen maximaal 14 dagen de producten aan ons terug te sturen of te overhandigen. U bent dus op tijd als u de producten terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De retourkosten van het terugsturen van de producten komen voor uw rekening.
Retouradres:
Langstraat 96
3771BJ Barneveld


Hoe inpakken

 • U pakt het product - indien redelijkerwijs mogelijk - in originele staat in, ongeopend (niet gebruikt) en onbeschadigd in de oorspronkelijke verpakking.
 • Een zo oorspronkelijk mogelijke staat van het product en onbeschadigd mag uiteraard wel verlangd worden.
  Bij zichtbare gebruikssporen, missende accessoires, beschadigde verpakking en/of het ontbreken van de originele verpakking/beschrijving heeft u geen recht meer op het volledige aankoopbedrag. In dit geval krijgt u van ons een deelvergoeding. Deze is altijd 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag. Gebruikte goederen kunnen wij helaas niet retourneren.
 • Vergeet niet de orderbon bij te voegen aan het pakket.


Wat mag wel en niet in de bedenktijd

 • Binnen het retourtermijn kunt u uw aankoop thuis rustig bekijken net zoals je het in de winkel zou doen. Bevalt het artikel niet omdat het bijvoorbeeld te groot of te klein is, of toch net niet de goede kleur heeft, dan kun je het retour sturen en krijgt u uw geld terug.

  Hieronder geven we je een paar tips om te voorkomen dat je teleurgesteld raakt bij het retour sturen van je aankoop.

  • Wij begrijpen je enthousiasme om iets uit te pakken maar pak je aankoop altijd zorgvuldig uit waarbij de verpakking of het product niet beschadigd raakt.
  • Wanneer je een artikel echt gaat gebruiken ontstaat al gauw waardevermindering doordat er gebruikssporen achterblijven. Een voetpedaal zal niet zo snel gebruikssporen achter laten, maar bij bijvoorbeeld een naai- borduur, lockmachine of een ScanNCut uitproberen wel natuurlijk. Pak het gerust netjes uit en bekijk het van alle kanten maar ga er niet mee naaien, borduren of snijden.
  • Sommige bijgeleverde accessoires heb je niet direct nodig om te bepalen of je aankoop aan jouw verwachting voldoet. Laat die dan in de verpakking zitten, dan kan je ze ook niet kwijtraken.
  • Als de originele verpakking, of de binnen verpakking ter bescherming van het product ontbreekt of zwaar is beschadigd is er ook sprake van waardevermindering.


Wat kan niet retour

Je kunt niet alles wat je online koopt retourneren. Voor sommige producten geldt geen bedenktijd:

 • Software waarvan de verzegeling na levering is verbroken of waarvan de verpakking is geopend. Ook geïnstalleerde of geregistreerde software kunt u niet terugsturen
 • Verbruiksartikelen, zoals folies, matten en vloeistoffen waarvan de verpakking is geopend
 • Boeken, om kopieren te voorkomen
 • Garens, dit is niet meer te controleren of het aantal meters nog kloppen 


Ruilen van mijn bestelling

Wilt u het product in de winkel omruilen? Dan kunt u met de producten naar de winkel komen in Barneveld.

Contactgegevens

Contact
Langstraat 96
3771 BJ Barneveld
(0342) 49 15 91
info@huissteden.nl
Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00
Socials