Laden...

Singer heavy duty machines

Bent u op zoek naar een nieuwe Singer Heavy Duty naaimachine? We beschrijven de verschillen van de meest populaire Singer Heavy Duty naaimachines.


Singer Heavy Duty met extra kracht

De Singer Heavy Duty modellen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruikers die prijs stellen op extra kracht, stabiliteit en duurzaamheid. Naast een krachtige motor heeft de Singer Heavy Duty machine een duurzaam en stabiel metalen frame. De steekplaat is vervaardigd van roestvrij staal. De druk van de naaivoet op de stof is instelbaar waardoor deze machines geschikt zijn voor alle soorten stof. Machines uit de krachtige, computergestuurde Singer Heavy Duty seerie naaien 1000 steken per minuut! Naai moeiteloos door dikke stof en meerdere lagen. Uw project is snel klaar met een perfect resultaat.

 

Wat is een Heavy Duty naaimachine

Een Singer Heavy duty naaimachine is ontworpen met het oog op zware projecten van o.a. jeans. Deze singer naaimachines zijn uitgerust met een krachtigere motor dan een regulier huishoudelijk model naaimachine en zijn dus perfect voor meerdere lagen stof te verwerken en een uitstekende steekkwaliteit. De Singer Heavy duty is niet ontworpen voor non-stop commerciële productie en kan niet de industriële naaimachine vervangen.

Singer Heavy Duty naaimachine kopen

Wij hebben de complete lijn Singer Heavy Duty naaimachines online. Hoewel bijna alle Singer Heavy Duty naaimachines er ongeveer hetzelfde uitzien, zijn er enkele zeer reële verschillen. Als u een stevig frame, een robuuste motor, de mogelijkheid om snel te naaien en de meest veelzijdigheid wilt om uw creatieve ambities te realiseren, dan is investeren in een hoogwaardige Singer heavy duty naaimachine een geweldige keuze. Deze naaimachines stralen kwaliteit uit, die elke steek van uw meest recente creatie doordringt. Ze zijn meestal eenvoudig te gebruiken en behoorlijk effectief.


 

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8661 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.