Laden...

Smarter by Pfaff naaimachines

Wat uw passie ook is met de kleurrijke naaimachines van Smarter bij Pfaff maakt u de mooiste kleding of woonaccessoires


Smarter bij Pfaff kopen

De serie Smarter bij Pfaff zijn vergeleken met originele Pfaff naaimachines met IDT goedkoper geprijsd. Deze kleurrijke naaimachines zijn trendy voor iedereen die van kleuren houden. De Smarter by Pfaff zijn makkelijk in gebruik door een bovenliggende spoel waardoor verwisselen van een spoeltje erg snel gaat, een draaddoorhaler waardoor inrijgen de draad in de naald van zelf gaat en met de originele voethouder van Pfaff waardoor u bijna alle naaivoetjes kunt gebruiken, een zeer makkelijke bediening om de juiste steek te kunnen maken en uiteraard een mooie steekvorming waar Pfaff bekend om staat. De Smarter by Pfaff modellen zijn in drie modellen te verkrijgen, waaronder de goedkope Smarter 140s die in het groen is of gaat u liever voor een roze?, dan is het iets duurder model de Smart 160s een zeer goede keuze dit model heeft ook gelijk meer steken ingebouwd, en gaat u voor luxe? Kijk dan naar de computergestuurde Smarter 260c deze is voor wat die kan erg goedkoop maar naait als een echte Pfaff.

Smarter by Pfaff modelllen vergelijken
Smarter by Pfaff 140s

Smarter by Pfaff 160s

Smarter by Pfaff 260s

De Smarter by pfaff 140s heeft 21 steken waaronder nuttige steken, decoratieve steken, elastische steken en een knoopsgat. en is een mechanische naaimachine.

Hij heeft slimme functies en heeft een unieke design. De Smarter by Pfaff 160s heeft 23 steken waaronder nuttige steken, decoratieve steken, elastische steken en een knoopsgat.

De Smarter by Pfaff 260s heeft 27 steken waaronder nuttige steken, decoratieve steken, rekbare steken en een knoopsgat. en is een computernaaimachine vol slimme functies die erop gericht zijn u te helpen bij het uitdrukken van uw persoonlijkheid. 

 

Smarter by Pfaff naaimachine defect?

Bij een probleem met uw Smarter by Pfaff machine? We kunnen een snelle reparatie of onderhoud uitvoeren in onze eigen werkplaats. Onze winkel ligt midden in het land waardoor u zo bij ons bent. Heeft u een garantie reparatie met uw Smarter by Pfaff? Meld dit dan aan ons zodat die retour verzonden kan worden (Tip: Bewaar de originele doos)

Pfaff naaimachine accessoires en onderdelen

Wij verkopen meer dan alleen Smarter bij Pfaff modellen, we hebben een grote assortiment Pfaff naaimachines met boventransport of een goede Pfaff lockmachine die u zowel online als in onze winkel kan kopen. Ook voor alle Pfaff accessoires hebben we op voorraad waardoor we dit snel aan u kunnen leveren zoals bijvoorbeeld Pfaff spoeltjes of een voetje voor het juiste materiaal.
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Waardering:
100% of 100
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
7629 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
3-3-2022

Goede informatie over de naaimachine onderdelen, Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle levering. .

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.