Laden...

Draaddoorhaler

Een van de meest essentiële onderdelen is tegenwoordig wel een draaddoorhaler! Een draaddoorhaler trekt de draad door het oog van de naald.


Draadoorhaler kopen

Kent u het probleem ook? Dat u de draad niet doo het oog van de naald krijgt? U bent niet de enige die dit probleem heeft. Een losse draaddoorhaler kopen kan de oplossing zijn. Het is de perfecte manier om gemakkelijk een draad door de naald in te rijgen. Je ziet ook tegenwoordig veel naaimachines waar een draaddoorhaler is ingebouwd. Door de hendel naar beneden te trekken, de draad om de haak leggen en los te laten, rijgt de draaddoorhaler automatisch draad door de naald voor u in. U zult waarschijnlijk wel even moeten oefenen hoe u een automatische draaddoorhaler gebruikt, maar als u het doorheeft zal het veel tijd en moeite te besparen bij het inrijgen van uw naaimachine.

Volgorde automatische draaddoorhaler:

  1. Rijg uw naaimachine in tot naaldhoogte.
  2. Zet de naald in de hoogste stand door het handwiel in uw richting te draaien.
  3. Zet uw naaivoet omlaag
  4. Zet de draaddoorhaler omlaag en haak de draad op de draadgeleider.
  5. Leid uw draad in de haak terwijl u uw inrijger naar beneden trekt
  6. Laat uw inrijger langzaam los en uw naaimachinenaald wordt ingeregen. Trek uw draad strak en leg de draad onder de voet om te beginnen met naaien.

Hoe verwijder ik de automatische naaldinrijger?

Een automatische draaddoorhaler die tegenwoordig op veel moderne naaimachines zit kan uiteraard kapot gaan en dan wilt u dze vast vervangen. Om dit goed te doen laat u de persvoetlichter zakken en laat u de automatische draaddoorhaler zo ver mogelijk zakken. Draai de buitenste haak los om hem los te maken en trek hem vervolgens naar buiten om hem van de naaimachine te verwijderen.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8667 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.