Scanncut

Met de Brother ScanNCut kunt u afbeeldingen inscannen en direct uitsnijden! En dat allemaal op een Brother ScanNCut machine!

tune Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 86

sort-descending
Brother ScanNCut SDX900
actie
Aanbieding 425,00 Normale prijs 519,00
Brother ScanNCut SDX1250
Aanbieding 559,00 Normale prijs 649,00
Brother ScanNCut SDX2250D
Aanbieding 755,00 Normale prijs 839,00
Brother SDX Automatisch instelbaar standaardmes
16,90
Brother SDX Automatisch instelbaar standaardmes houder
29,90
Brother SDX Automatisch instelbaar mes voor dunne stoffen
16,90
Brother SDX Automatisch instelbaar mes Houder voor dunne stoffen
29,90
Brother SDX mes voor vinyl
16,90
Brother ScanNCut SDX Roterend Mes
27,90
Brother ScanNCut SDX Kit Roterend Mes
49,90
Brother SDX Standaardmat 305x305mm
22,90
Brother SDX Standaardmat Lang 305x610mm
39,90
Brother SDX Snijmat voor het snijden van stoffen
26,90
Brother SDX Lichtplakkende mat 305x305mm
22,90
Brother SDX Lichtplakkende mat Lang 305x610mm
39,90
Brother SDX mat voor scannen 305x305mm
31,50
Brother SDX mat voor scannen 305mmx610mm
39,90
Brother SDX Kit automatisch instelbaar mes voor vinyl
59,90

Brother ScanNCut snijmachine kopen

Wilt u ook een Brother SanNCut snijmachine kopen of wilt u de ScanNCut uitbreiden met een van de vele accessoires voor de ScanNCut? Bij Huissteden.nl vindt u alle modellen en accessoires voor de scherpste prijzen. Tegenwoordig is er ontzettend veel keus tussen verschillende modellen ScanNCut en accessoires.
Met deze Brother SanNCut kunt u namelijk eenvoudig patronen inscannen, waarna de machine ermee aan de slag gaat om deze uit te snijden. We verkopen zowel de Brother Scanncut machines als een groot assortiment aan aanvullende producten.

Een Brother ScanNCut, ook wel snijplotter genoemd

De Brother ScanNCut is een hobbysnijmachine voor thuis gebruik. Met de ingebouwde scanner (waar Brother al groot mee is in de printer wereld) scan je zo goed als alles in. Heeft u bijvoorbeeld mooie eigen gemaakte tekening, de Brother ScanNCut scan het! Zo maakt u eindeloos veel snij ontwerpen. Een Brother ScanNCut wordt ook wel snijplotter genoemd; een soort van printer, alleen dan met een mesje of een tekenpen. Dat houdt in dat je teksten, figuren, etc. kunt uitsnijden of kunt tekenen op heel veel verschillende materialen.
  

Gratis Canvas voor uw Brother ScanNCut

De mogelijkheden voor ScanNCut met dit Canvas-programma zijn eindeloos. Heeft u een Brother ScanNCut dan kunt u gebruik maken van de gratis CanvasWorkspace software (PC-versie). Canvas werkt op een PC-versie zodat u snij- of tekenpatroongegevens kunt maken, bewerken en downloaden naar uw snijmachine. Met de PC-versie kunt u de patroongegevens bewerken zonder een internetverbinding. Met de internetversie van CanvasWorkspace heeft u toegang tot diverse projecten, voorzien van stapsgewijze aanwijzingen. Link naar: CanvasWorkspace

  

Brother SanNCut uit proberen?

Als u een mooie Brother ScanNCut heeft gezien, dan is de mogelijkheid er om deze eerst uit te proberen in de winkel. Om zeker te weten dat u de Brother ScanNCut kunt uitproberen in Barneveld, is het raadzaam om een afspraak te maken tel: 0342 – 491591 dan zorgen wij dat uw gewenste Brother SanNCut klaarstaat voor u.
 

Goede garantie op de Brother ScanNCut

Wanneer u een nieuwe Brother SanNCut koopt bij Huissteden.nl heeft u altijd recht op fabrieksgarantie. Brother geeft 2 jaar fabrieksgarantie. Valt de reparatie onder de voorwaarden van de fabrieksgarantie en is het defect te wijten aan het product zelf? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor uw reparatie. Deze worden door onze eigen monteurs in onze eigen werkplaats gedaan.
 

Veel Brother ScanNCut accessoires te koop

Accessoires voor de SanNCut zijn er in vele verschillende soorten. Soms zijn ze enkel bedoeld voor het tekenen, in andere gevallen snijd u de mooiste patronen uit met nieuwe technieken. Denk aan de diverse praktische hulp middelen voor het verwijderen van het papier op de plakmat. Of om creatieve dingen te kunnen maken zoals het maken van je eigen stempels, printbare stickerkit en nog veel meer. Bij vele van deze kit’s worden activatie-codes geleverd van extra modules voor in uw ScanNCut Canvas account. Dat maakt het nóg makkelijker om de leukste en creatiefste dingen te creëren. Bij Huissteden.nl vindt u alle accessoires die uw San N Cut nét wat extra's geven.
  

Hoe ga ik aan de slag met een Brother ScanNCut?

Waar moet u dan op letten als u de Brother SanNCut gaat gebruiken?
  1. Maak altijd een testuitsnijding voordat u uw ontwerp uitsnijdt. Zo weet u zeker dat u de juiste diepte heeft en verder kunt gaan zonder dat u door uw mat snijdt. 
  2. Als u door uw mat snijdt, kunt u een stukje schildertape op de achterkant van de mat plakken om deze op zijn plaats te houden. 
  3. Experimenteer in het begin met verschillende stoffen, papiersoorten en oppervlakken om een idee te krijgen hoe de Brother ScanNCut werkt en wat de mogelijkheden zijn.