Laden...

Breinaalden

De Prym breinaalden zijn ergonomische breinaalden met druppelvormige punten die het risico verminderen op verloren steken.


Prym breinaalden

Een mooie sjaal zelf maken met een brienaald en wol die bij je nieuwe jas past. Een goedkope breinaald werkt niet altijd lekker, maar die van Prym zijn erg goed waardoor zelf breien erg leuk wordt!
Breien is niet zo moeilijk, in de kindertijd leerde veel mensen te breien en tegenwoordig zijn er instructies en duidelijke video's om te helpen. 

Welke breinaalden zijn geschikt voor beginners?

Voor beginners geldt: hoe dikker de naald, hoe sneller je kunt breien. Vooral de eerste breiprojecten met de Prym ergomonische breinaalden zullen elke beginnende breier veel plezier bezorgen. Vooral de Prym ergonomische breinaalden met druppelvormige punten verminderen het risico op verloren steken.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
7629 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
3-3-2022

Goede informatie over de naaimachine onderdelen, Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle levering. .

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.