Laden...

Breinaalden

De Prym breinaalden zijn ergonomics breinaalden met druppelvormige punten verminderen het risico op verloren steken.


Prym breinaalden

Een mooie sjaal zelf maken met een brienaald en wol die bij je nieuwe jas past. Een goedkope breinaalden werkt niet altijd lekker maar die van Prym zijn erg goed waardoor zelf breien erg leuk wordt
En breien is niet zo moeilijk, in de kindertijd leerde veel mensen je steken te breien en tegenwoordig zijn er instructies en verklarende video's om te helpen. 

Welke breinaalden zijn geschikt voor beginners?

Voor beginners geldt: hoe dikker de naald, hoe sneller je kunt breien. Vooral de eerste breiprojecten met bamboe breinaalden of de prym.ergomonics breinaalden zullen elke beginnende breier veel plezier bezorgen. Vooral de prym.ergonomics breinaalden met druppelvormige punten verminderen het risico op verloren steken.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
7271 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Goede informatie over de naaimachine onderdelen

 
3-3-2022

Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle Service Vindt het top.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
19-12-2021

Een super bedrijf met hoge klantvriendelijkheid. Na contact over de trage levering kreeg ik snel reactie en werd meteen uitgezocht waar het leverings probleem zat. Huissteden koppeld dit meteen door aan de klant. Geweldig, kunnen andere bedrijven maar zeker leverings bedrijven iets van leren.

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.