Laden...

Prym Vlies

Prym vlies is een soort stabilisator die wordt gebruikt bij naai- en knutselprojecten.


Prym vlies is een stabilisator

Prym vlies is een veelzijdige stof die voor verschillende projecten kan worden gebruikt. Het helpt uw stof te stabiliseren en de gewenste stevigheid te geven. Ook geeft het uw kleding, tassen of decoraties een driedimensionaal effect. Vlieseline is essentieel voor veel knutselprojecten en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. U kunt ook wateroplosbaar borduurvlies of decoratief vlies vinden, die vooral voor decoratieve doeleinden worden gebruikt. Met Prym vlies hebt u alles wat u nodig hebt om prachtige handwerken te maken.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8667 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.