Goedkoop Lockgaren

Ontdek een ruime keuze goedkope overlockgaren, veel verschillende kleuren met een super kwaliteit voor onvoorstelbaar lage prijs.

Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 20

Sorteren op:
Lockgaren Wit
1,75
Lockgaren Zwart
1,75
Lockgaren Donkergrijs
1,75
Lockgaren Lichtgrijs
1,75
Lockgaren Lichtblauw
1,75
Lockgaren middenblauw
1,75
Lockgaren Donkerblauw
1,75
Lockgaren Creme
1,75
Lockgaren Lichtbruin
1,75
Lockgaren Donkerbruin
1,75
Lockgaren lichtgroen
1,75
Lockgaren mosgroen
1,75
Lockgaren Donkergroen
1,75
Lockgaren Roze
1,75
Lockgaren hard roze
1,75
Lockgaren Rood
1,75
Lockgaren Oranje
1,75
Lockgaren geel
1,75
per pagina

Goedkoop lockgaren voor de scherpste prijs!

De goedkoop lockgaren die wij aanbieden voor een lockmachine noemen wij in onze collectie standaard lockgaren. Deze goedkoop lockgaren is bijzonder fijn en heeft een hoge naadelasticiteit en werkt bijna altijd goed voor bijna alle merken lockmachines, De meeste lockmachines zijn niet zo gevoelig voor welk type lockgaren u gebruikt daarom noemen we lockmackmachines ook alles vreters. U kunt dit goedkoop lockgaren voor bijna alle soorten stoffen gebruiken zoals bijvoorbeeld: decoratieve stoffen, kinderstoffen, jerseystoffen, gordijnstof jeansstof en katoenen stoffen, alles is mogelijk. De draad is gemaakt van 100% polyester en is daarom bijzonder scheurbestendig en houd goed de kleuren na het wassen. De garens zijn gewikkeld op een coon van die spits toe loopt met maar liefs 2743 meter (3000 Yards) er op.
  

Goedkoop lockgaren online bestellen

U vindt hieronder een overzicht aan van ons collectie goedkoop lockgaren in vele mooie kleuren die op alle merken lockmachines werken zoals de goedekope Lewenstein 700DE of een duurdere merk lockmachine zoals Bernina. We hebben grote voorraden lockgaren in ons magazijn zo dat we niet snel nee hoeven te verkopen. De scherp geprijsde lockgaren voor de lockmachine besteld u eenvoudig via onze website en u kan veilig bestalen met iDEAL, Paypal, overschrijving of creditcard. Wildt u lockgaren liever in het echt zien dan kan u naar de winkel komen in Barneveld waar de deze klossen ook hebben staan.