Laden...

Biaisband / Katoenband

Prym Biasband is een veelzijdige stofstrook die gebruikt kan worden om kledingstukken op verschillende manieren te zomen of af te werken..


Prym Biasband

Prym Biasband is een veelzijdige stofstrook die kan worden gebruikt om kledingstukken te zomen of decoratief af te werken. Het band is onder een hoek geweven waardoor het kan uitrekken, waardoor het mogelijk is om mooi afgewerkte ronde zomen te maken in bijvoorbeeld halslijnen of mouwopeningen. Biaisband van Prym kan zo worden gebruikt dat het van buitenaf (vrijwel) onzichtbaar is; het kan ook decoratief worden gebruikt in een zichtbare rand. Met biaisband gaat er vrijwel geen stof verloren bij het zetten van een zoom; de hoeveelheid benodigde stof is even groot als de ruimte tussen rand en eerste vouw van het band. Kies biaisband in uw favoriete kleur of patroon om elk project perfect af te werken!

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8667 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.