Beschadigd, Garantie

Wanneer je een bestelling plaatst bij Huissteden.nl, mag je er vanuit gaan dat het een kwalitatief goed product is. Op ieder product geldt een wettelijke garantie, wat inhoudt dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. 

 

Mijn product is defect of beschadigd, wat moet ik doen?

Wij willen er graag voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer volledig gebruik kunt maken van uw product. Via de onderstaande knop kunt u de garantieaanvraag online indienen. U krijgt dan van ons een reactie over hoe we dit het beste voor u kunnen oplossen.Of ga naar de standaard retour pagina

 


Fabrieksgarantie

Veel producten hebben recht op fabrieksgarantie, dit is een aanvullende garantie op de wettelijke garantie. Dit kan oplopen tot wel 5 jaar, afhankelijk van de leverancier. Bij ieder product op onze website wordt de garantietermijn weergegeven. Gaat een product defect binnen dit garantietermijn? Neem dan contact op met onze klantenservice! 

Bij Huissteden.nl heeft u altijd de standaard fabrieksgarantie op een product. De producten uit ons assortiment voldoen aan de wettelijke vereisten omtrent bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur. De garantieperiode is afhankelijk van het product en merk die u kiest. Deze kan bij Huissteden.nl variëren van 1 tot wel 5 jaar. De datum op de factuur/aankoopbon geldt als ingangsdatum voor de garantie.

Gaat een door u besteld product defect binnen de garantietermijn? Neem dan contact met ons op. Defecten worden vakkundig gerepareerd. Indien reparatie niet mogelijk is, wordt het product door ons vervangen. Kan het product niet meer geleverd worden, dan bieden we u een gelijkwaardig product.

 

Aanspraak op de standaard fabrieksgarantie kan worden gemaakt indien:

  • Er geen sprake is van beschadigingen door opzet, of door nalatigheid
  • Er geen sprake is van onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
  • Er geen sprake is van normale slijtage
  • Er geen sprake is van een storing of beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing

Contactgegevens

Contact
location-on Langstraat 96
signpost 3771 BJ Barneveld
call (0342) 49 15 91
mail info@huissteden.nl
Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00