Prym Color snaps

Prym Color Snaps zijn de leukste gekleurde drukknoopjes van plastic. Het wordt gebruikt als drukker op kinderkleding of om uw werkstuk op te vrolijken.

tune Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 52

sort-descending
Prym Love ronde Color snaps 12.4mm, grijs, zwart
4,10
Prym Love ronde Color snaps 12.4mm, blauw, wit, lichtblauw
4,10
Prym Love ronde Color snaps 12.4mm, groen tinten
4,10
Prym Love ronde Color snaps 12.4mm, blauw tinten
4,10
Prym Love ronde Color snaps 12.4mm, roze, lichtblauw, parel
4,10
Prym Love ronde Color snaps 12.4mm, rood, roze
4,10
Prym Love ronde Color snaps 12.4mm, oranje, roze, violet
4,10
Prym Love ronde Color snaps 12.4mm, geel, oranje
4,10
Prym Love Bloem Color snaps 12.4mm, turquoise/groen/roze
4,10
Prym Love Bloem Color snaps 12.4mm, geel/rood/oranje
4,10
Prym Love Ster Color snaps 12.4mm, blauw/turkoois
4,10
Prym Love Ster Color snaps 12.4mm, rood/wit/marine
4,10
Prym Love Hart Color snaps 12.4mm, rood/wit/roze
4,10
Prym Love Hart Color snaps 12.4mm, roze/groen/lichtblauw
4,10
Prym Love Vario druktang, roze
19,70
Prym Love Color snaps 9mm + gereedschapset
13,50
Prym Love mini Color snaps 9mm, mint tinten
4,10
Prym Love mini Color snaps 9mm , blauw tinten
4,10

Prym Color Snaps in de mooiste kleuren

De Prym Color Snaps zijn in vrolijke kleuren en leuke vormen leverbaar! De plastic drukknopen van Prym maakt handwerk extra leuk! Of u nu voor geel, roze, blauw, rood, groen, bruin, zwart of wit gaat of een ronde vorm, een leuke ster, mooi hart of een vrolijke bloem. Met de mooie Prym Color Snaps maakt u gewoon de mooiste dingen. De Color Snaps zijn eenvoudig te bevestigen en zijn makkelijk om mee te werken. Om de mooiste resultaten te behalen kunt u ze op luiers, slabbertjes, kinderkleding, jasjes, etui, tasjes, vesten of leuke accessoires, kussens, enz. bevestigen. Ze zijn gemaakt van robuust plastic en zijn wasbaar tot 60°. Je bevestigt de plastic drukknopen met de Prym vario tang en het speciale opzetstuk voor de Prym Color Snaps.
  

De Color Snaps worden ook wel kamsnaps genoemd

Voor gevoelige handen makkelijk en snel te bevestigen, de Prym Color snaps gaan gemakkelijker door de stof en vragen minder kracht van de handen om het bevestigen dan metalen drukknopen.
 

Color Snaps zijn handig en snel in gebruik

Door de vele kleuren en vormen zijn de drukknopen geschikt voor zowel kleding als versiering van b.v. een tas, ceintuur, etui etc. Er zijn niet alleen ronde Color Snaps, ze zijn ook te verkrijgen in hart of stervorm, waardoor je een creative touch aan je werk kunt geven.
De Color Snaps zijn allemaal 12,4 mm in diameter en verpakt per 30 stuks.
Voor de beginner is er ook een leuke Prym Colorsnap set met opbergdoos.
In de opbergdoos zitten 10 verschillende kleuren Color Snaps en gereedschap. In de box zit ook een vakje om de Variotang op te bergen, deze wordt niet geleverd bij deze set.
 

Bevestig Color snaps met een vario tang

Door een gebruikshandleiding aan de achterzijde van de verpakking zijn ze makkelijk te bevestigen met het juiste gereedschap van Prym. De Prym Color Snaps zijn allemaal 12,4 mm in diameter en verpakt met maximaal 30 stuks. Voor de beginners is er ook een leuke Prym Colorsnap set met opbergdoos, waar u gelijk een leuke basis hebt met de leukste kleuren. In de opbergdoos zitten 10 verschillende kleuren Color Snaps en gereedschap. In de box zit ook een vakje op de Vario tang op te bergen, deze wordt niet geleverd bij deze set.

Hoe Color Snaps bevestigen?

  1. Zorg er eerst voor dat alle drie of vier delen van een Color Snaps heb klaar liggen. Leg ook uw vario tang klaar met het opzetstukje.
  2. Markeer op de stof waar de Color Snaps moeten komen. Gebruik een priem en prik een klein gaatje door alle lagen, dit maakt het bevestigen van color snaps makkelijker.
  3. Prik de Color Snaps door het gaatje, druk dan met uw vario tang de twee stukken stevig op elkaar. De plastic pinnetjes worden plat en houdt de drukknoop samen.