Brother Scan N Cut machine

Als het gaat om huishoud snijmachines die in een handomdraai afbeeldingen kan inscannen en direct kan uitsnijden! Dan gaat het om een Brother Scan N Cut machine.

tune Filteren en sorteren

3 producten

sort-descending
Brother ScanNCut SDX900
actie
Aanbieding 425,00 Normale prijs 519,00
Brother ScanNCut SDX1250
Aanbieding 584,00 Normale prijs 649,00
Brother ScanNCut SDX2250D
Niet in voorraad
Aanbieding 755,00 Normale prijs 839,00
Info

Brother Scan N Cut machine vergelijken

Een Scan N Cut is een snijmachine voor thuis! Alle Brother Scan N Cut machines hebben en ingebouwde scanner die u de mogelijkheid biedt om bijna alles te scannen dat u in handen kunt krijgen en in de Brother Scan N Cut machine kunt plaatsen om uit te snijden of te tekenen. 
 

Ingebouwde scanner

Met een scanner kunt u vrijwel alles. Wat dat dacht u van een handgemaakte tekening, een knipsel uit een tijdschrift, dierbare foto's en meer - en bewaar ze op uw USB voor toekomstig gebruik. Of scan de afbeelding om eindeloos gesneden ontwerpen te maken en op te slaan in het geheugen van de Scan N Cut machine.

Scan To Cut Data

Scan uw ontwerp in en sla het op als snij-of tekenbestand. Scan N Cut machine maakt automatisch de snijlijnen.

Ingebouwde ontwerpen

Selecteer een van de ingebouwde snijmotieven, bewerk ze naar wens en laat ze in verschillende marerialen uitsnijden.

Snijden

Direct snijden van uw scan materiaal. De Scan N Cut machine laat de contouren van de te snijden vormen zien die u direct kunt laten uitsnijden. U hoeft niet meer moeizaam met de hand uw figuren uit te knippen uit uw favoriete papiersoorten en stoffen.

Stof snijden

In een handomdraai stof snijden om uw eigen patronen te maken, of om scrapbook layouts en werkstukken te maken. Snij titels, teksten en achtergrond afbeeldingen of andere vormen en figuren voor uw scrapbookpagina’s of kaarten. De machine snijdt ook vormen uit stof, met de daarvoor optioneel verkrijgbare accessoires.

Tekenen (kan optioneel zijn)

Met de optionele stiften en de houder voor stiften kunt u op papier en stof tekenen. Daarbij kunt u gebruik maken van de vormen uit de ScanNCut of van uw zelf ingescande tekeningen. Gebruik de ‘verdwijnstift’ voor aanduiding van naadtoeslag op uw stofdelen, voor perfecte naden.

  

Brother Scan NCut is gemakkelijk te gebruiken!

Fantastisch voor beginners, maar ook voor de wat meer ervaren creatievelingen. De Brother Scan N Cut machine is een volledige stand-alone snijmachine. Vanwege het grote gebruiksvriendelijke touch-screen met een groot aantal functies en mogelijkheden, is het niet nodig om de machine aan uw pc te verbinden. Geen enkele andere snijplotter biedt dat!  Bovendien snijdt de Scan N Cut machine een de meest mogelijke materialen van 0,8 tot 3 mm dik (afhankelijk van het model). Maak simpelweg gebruik van de honderden ingebouwde snijpatronen en laat uw creativiteit de vrije loop.
 

Brother scan n cut canvas

Dit gratis Brother Scanncut online softwareprogramma biedt uitgebreide mogelijkheden voor het ontwerpen en opslaan van uw eigen snijpatronen, vanaf uw pc of tablet. Ontwerpen kunnen worden overgebracht op uw Scan N Cut machine met een USB-stick of een USB-kabel, verbonden met uw pc. Scan N Cut Canvas biedt tevens een groot aantal leuke projecten ter inspiratie, geheel gratis! Link naar CanvasWorkspace