Laden...

Brother Scan N Cut machine

Als het gaat om huishoud snijmachines die in een handomdraai afbeeldingen kan inscannen en direct kan uitsnijden! Dan gaat het om een Brother Scan N Cut machine.


Brother Scan N Cut machine vergelijken

Een Scan N Cut is een snijmachine voor thuis! Alle Brother Scan N Cut machines hebben en ingebouwde scanner die u de mogelijkheid biedt om bijna alles te scannen dat u in handen kunt krijgen en in de Brother Scan N Cut machine kunt plaatsen om uit te snijden of te tekenen. 
 

Ingebouwde scanner

Met een scanner kan u vrijwel alles, wat dat dacht u van  een handgemaakte tekening, een knipsel uit een tijdschrift, dierbare foto's en meer - en bewaar ze op uw USB voor toekomstig gebruik. Of scan de afbeelding om eindeloos gesneden ontwerpen te maken en op te slaan in het geheugen van de Scan N Cut machine.

Scan To Cut Data

Scan uw ontwerp in en sla het op als snij-of tekenbestand. Scan N Cut machine maakt automatisch de snijlijnen

ingebouwde Ontwerpen

Selecteer een van de ingebouwde borduurmotieven, bewerk ze naar wens en laat ze uitknippen in het materiaal van je keuze

Snijden

Direct snijden Scan uw materiaal. Scan N Cut machine laat de contouren van de te snijden vormen zien die u direct kunt laten uitsnijden. U hoeft niet meer moeizaam met de hand uw figuren uit te knippen uit uw favoriete papiersoorten en stoffen

Stof snijden

In een handomdraai stof snijden om uw eigen patronen te maken, of om scrapbook layouts en werkstukken te maken. Snij titels, teksten en achtergrond afbeeldingen of ander vormen en figuren voor uw scrapbookpagina’s of kaarten. De snijdt ook vormen uit stof, met de daarvoor optioneel verkrijgbare accessoires.

Tekenen (kan optioneel zijn)

Tekenen (optioneel) Met de optionele stiften en de houder voor stiften kunt u op papier en stof tekenen. Daarbij kunt u gebruik maken van de vormen uit de ScanNCut of van uw zelf ingescande tekeningen. Gebruik de ‘verdwijnstift’ voor aanduiding van naadtoeslag op uw stofdelen, voor perfecte naden.

  

Brother scan n cut is gemakkelijk te gebruiken!

Fantastisch voor beginners, maar ook voor de wat meer ervaren creatievelingen.  Brother Scan N Cut machine is een volledige stand-alone snijmachine. Vanwege het grote gebruiksvriendelijke touch-screen met een groot aantal functies en mogelijkheden is het niet nodig om de machine aan uw pc te verbinden. Geen enkele andere snijplotter biedt dat!  Bovendien snijdt de Scan N Cut machine een de meest mogelijke materialen van 0,8 tot 3 mm dik (afhankelijk van het model). Maak simpelweg gebruik van de honderden ingebouwde snijpatronen en laat uw creativiteit de vrije loop.
 

Brother scan n cut canvas

Dit gratis Brother Scan n cut machine online softwareprogramma biedt uitgebreide mogelijkheden voor het ontwerpen en opslaan van uw eigen snijpatronen, vanaf uw pc of tablet. Ontwerpen kunnen worden overgebracht op uw Scan N Cut machine met een USB-stick of een USB-kabel, verbonden met uw pc. Scan N Cut Canvas biedt tevens een groot aantal leuke projecten ter inspiratie, geheel gratis! Link naar CanvasWorkspace

  
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
7236 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Goede informatie over de naaimachine onderdelen

 
3-3-2022

Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle Service Vindt het top.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
19-12-2021

Een super bedrijf met hoge klantvriendelijkheid. Na contact over de trage levering kreeg ik snel reactie en werd meteen uitgezocht waar het leverings probleem zat. Huissteden koppeld dit meteen door aan de klant. Geweldig, kunnen andere bedrijven maar zeker leverings bedrijven iets van leren.

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.