Laden...

Rolmes

Rolmes voor het snijden van stoffen. Het zijn zeer dunne snijblad met een vlijmscherpe rollende mes die meerder lagen stof kan snijden met een hoge nauwkeurigheid.


Rolmes van Prym

De rolmes van het bekende merk Prym wordt veel gebruikt in de quilt wereld om quiltstoffen precies te kunnen snijden. Precies snijden is één van de belangrijkste dingen bij patchwork als je stukjes niet precies even groot zijn gesneden, zullen ze niet goed in elkaar passen bij het naaien. Ook kan u stof van bijvoorbeeld kleding mee snijden. Bij snijden met de rolmes is het aan te raden om een en liniaal te gebruiken. Hoe lang een Prym mes scherp blijft hangt af van hoe vaak je het gebruikt en het soort stof dat u snijdt en of u een goede snijmat gebruikt Deze matten zijn speciaal gemaakt met een zelfhelende laag, zodat het rolmesje bij het snijden niet bod wordt.

Dikke stof en vulling snijden

Het werkt makkelijk om dikke materialen te snijden met een grotere rolmes van 60mm van Prym. Deze rolsnijder is ontworpen om netjes door meerdere lagen stof te glijden, evenals door dikke quiltmaterialen zoals wattering en schuim, en helpt je gegarandeerd om te blijven rollen.

Zeer fijn snijden in bochten

Een slanke Prym snijmes van 28mm maakt het uit de vrije hand snijden van ingewikkelde patronen. De strakke rondingen en quiltapplicaties gemakkelijk uitsnijden, maar het kan ook nog kleiner met de Prym mini rolmes van 18mm en werkt perfect voor de kleinste details.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
7629 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
3-3-2022

Goede informatie over de naaimachine onderdelen, Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle levering. .

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.