Laden...

Rolmes

Rolmes voor het snijden van stoffen. Het zijn zeer dunne snijblad met een vlijmscherpe rollende mes die meerder lagen stof kan snijden met een hoge nauwkeurigheid.


Rolmes van Prym

Het Prym rolmes kan door zijn zeer scherpe mes door meerdere lagen stoffen snijden. Het rolmes is zeer nauwkeurig bij het snijden van stoffen, zowel naar voren als naar achteren. Het is geschikt voor rechts- en linkshandigen. Een ander hoogtepunt is het gepatenteerde veiligheidssysteem: de mesbeschermer van de Prym winder glijdt automatisch terug wanneer er druk op het blad wordt uitgeoefend. Wanneer het mes in rust is, wordt de bescherming automatisch terug geduwt over het mes. Perfect voor patchwork, quilten en andere naai-opdrachten!  Door de rubberen grip op het rollmes slipt deze niet weg. Bij snijden met de rolmes is het aan te raden om een en liniaal te gebruiken. Hoe lang een Prym mes scherp blijft hangt af van hoe vaak je het gebruikt en het soort stof dat u snijdt en of u een goede snijmat gebruikt. Deze matten zijn gemaakt met een speciale laag, zodat het rolmes bij het snijden niet bot wordt.

Dikke stof en vulling snijden

Het werkt makkelijk om dikke materialen te snijden met een grotere rolmes van 60mm van Prym. Deze rolsnijder is ontworpen om netjes door meerdere lagen stof te glijden, evenals door dikke quiltmaterialen zoals wattering en schuim, en helpt je gegarandeerd om te blijven rollen.

Zeer fijn snijden in bochten

Een slanke Prym snijmes van 28mm maakt het uit de vrije hand snijden van ingewikkelde patronen. De strakke rondingen en quiltapplicaties gemakkelijk uitsnijden, maar het kan ook nog kleiner met de Prym mini rolmes van 18mm en werkt perfect voor de kleinste details.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8667 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.