Trolleys / Tassen

Met een naaimachine trolley en of tas kunt u gemakkelijk uw machine meenemen naar uw quiltles of naailes. Door de handige handgreep en wielen rijdt de koffer niet alleen makkelijker mee, het zorgt er ook voor dat er nauwelijks meer gesjouwd hoeft te worden. 

tune Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 46

sort-descending
Naaimachinetas, zwart
36,00
Lockmachine tas, zwart/multi
38,00
Beschermhoes voor lockmachines
7,50
Naaimachine stofhoes
8,00
Naaimachinetas met trolley, zwart
99,00
Prym Trolley Big voor de naaimachine
100,00
Prym Naaimachinetas, Polka Dots
56,00
Prym trolley voor de naaimachine, Polka Dots
95,00
Prym Naaimachinetas, Jeans
56,00
Prym Trolley voor de naaimachine, Jeans
95,00
Naaimachinetas Luxe Quilt design, zwart
69,00
Bernina Trolley L
Aanbieding 265,00 Normale prijs 299,00
Bernina Trolley XL
Aanbieding 295,00 Normale prijs 329,00
Tutto naaimachine Trolley Medium
165,00
Tutto naaimachine Trolley Large
185,00
Tutto naaimachine Trolley XL
205,00
Janome naaimachine draagtas
42,00
Pfaff naaimachine draagtas
39,95

Voordelen van trolleys en tassen

Neem uw naaimachine mee in stijl! Kies uit ons zeer uitgebreide assortiment trolleys en tassen om alles in mee te nemen. De trolleys en tassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, maten, kleuren en materiaal. Ook hebben we een uitgebreid assortiment tassen om uw lockmachine in op te bergen. Controleer altijd voor u besteld het formaat naaimachine trolley of tas of de naaimachine er wel in past!

Kijk in ons selectie trolleys en tassen van de bekende merken, waaronder namen als Bernina, Tutto en Brother, Prym of Pfaff op basis van het type trolley en tas dat u nodig hebt, van degene die zijn ontworpen voor elke machine, zelfs ook voor borduurmachines en borduurarmen.

 

Naaimachine trolley

Heeft u moeite met het tillen van uw zware naaimachine met alle accessoires? Laat hem dan moeiteloos achter u aan rollen!

Onze handige trolleys op wieltjes zorgen ervoor dat het gewicht van uw naaimachine en accessoires makkelijk meeneemt naar naailessen en quilt en borduur bijeenkomsten. De trolley heeft een telescopisch handvat waarmee u het gemakkelijk achter u aan kunt trekken het is de ultieme aanbeveling om niet met uw naaimachine te hoeven sjouwen. In de trolleys passen de meeste naaimachines, hoewel er wel verschillende groottes zijn.

Uw naaimachine blijft goed beschermd wanneer u de trolley gebruikt om hem te vervoeren, omdat de body vaak van canvas is en de naaimachine rechtop is vastgezet met behulp van een handige klittenbandriem. Als u wilt kunt u de meeste trolleys zelfs inklappen wanneer deze niet wordt gebruikt, omdat deze een stevige basis heeft die verwijdebaar is.

 

Naaimachinetas

Een naaimachine tas is een geweldige optie voor diegenen die alles bij elkaar wil hebben, zonder dat ze een duurdere trolley hoeven te kopen.

De meeste naaimachines zoals Singer, Brother, Bernette, janome passen in de meest voorkomende naaimachinetassen behalve als het om een groot model naaimachine gaat. Hoewel een naaimachinetas geen harde hoes heeft, is er genoeg materiaal om uw machine te beschermen. Alle zijkanten zijn goed stevig en de onderkant is ook vaak versterkt. Een naaimachinetas is bijna altijd gemaakt van stevig canvas, maar de goedkope modellen zijn vaak van stof.

Een van de grootste voordelen van het gebruik van een naaimachinetas in plaats van een trolley is dat u veel buitenvakken heeft voor alle losse gereedschappen en accessoires.