Lockgaren

Lockgaren is speciaal voor lockmachines ontwikkeld dat het garen met een hoge snelheid verwerkt kan worden. Lockgaren is er in verschillende merken, kleuren, kwaliteit en prijzen verkrijgbaar.

tune Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 306

sort-descending
Lockgaren Wit
1,75
Serafil 1000
Aanbieding 10,95 Normale prijs 14,95
Trojalock 1000, Off white
4,95
Seraflock 1000
Aanbieding 4,95 Normale prijs 6,05
Gütermann Bulky-Lock, Col. 800 wit
4,95
Gütermann Multicolour Bulky-Lock, Col. 9822
Aanbieding 6,50 Normale prijs 7,50
Seracor 2000 wit
Aanbieding 5,50 Normale prijs 6,95
Babylock Metallic Bulk- Lock, Col. 502
9,95
Madeira Decora 1401
8,95
Madeira Cotona 2405
8,95
Gütermann Multicolour Bulky-Lock, Col. 9814
Aanbieding 6,50 Normale prijs 7,50
 Madeira Decora 1583
8,95
Opbergbox voor 20 Lockgarens
16,50
Serafil 0329
Aanbieding 10,95 Normale prijs 14,95
Serafil 0326
Aanbieding 10,95 Normale prijs 14,95
Seraflock 0337
Aanbieding 4,95 Normale prijs 6,05
Seraflock 4000 zwart
Aanbieding 4,95 Normale prijs 6,05
Trojalock 4000, Zwart
4,95

Waarom lockgaren gebruiken?

Met uw lockmachine kunt u perfecte resultaten behalen, maar de juiste soort lockgaren is erg belangrijk! Terwijl naaigaren ook gebruikt kan worden, is het gebruik van speciaal lockgaren wel aan te bevelen voor mooiere steekvorm. U herkent lockgaren aan de conische vorm en de dikte van de rollen, die zorgen voor de nodige uitrekbaarheid en scheurbestendigheid. Wij bieden verschillende soorten lockgaren aan, zoals katoenen garens, gemengde vezels en polyester, in diverse diktes voor optimale duurzaamheid. Onze robuuste lockmachines kunnen met elke soort garen werken, maar een correct geplaatste garenspoel is essentieel voor probleemloos gebruik. Kies uit ons assortiment goedkoop lockgaren of upgrade naar onze hoge kwaliteit Trojalock Lockgaren garens of het elastische Seraflock. Voor decoratieve doeleinden hebben we ook zeer dunne Serafil garen of juiste erg dikke Madiera Cotona en Decora draden beschikbaar. Geef uw projecten een professionele afwerking door te kiezen voor het juiste lockgaren bij onze geweldige lockmachines!

Lockgaren is een essentieel onderdeel van het lockproces en kan niet worden vervangen door gewoon naaigaren. Het gebruik van de juiste soort en dikte lockgaren zorgt voor stevige, duurzame naden die bestand zijn tegen uitrekken en scheuren. Bovendien zorgt het ervoor dat de lockmachine soepel blijft werken en voorkomt het problemen zoals brekende draden of vastzittende garenspoelen.

Katoenen lockgaren is een populaire keuze vanwege zijn natuurlijke eigenschappen, waardoor het geschikt is voor verschillende stoffen en projecten. Gemengde vezels zoals polyester-katoen of polyester-rayon zijn sterker en kunnen gebruikt worden voor zwaardere stoffen of decoratieve naden.

Onze lockmachines zijn ontworpen om te werken met verschillende soorten garen, maar het is belangrijk om de juiste garenspoel te kiezen en correct te plaatsen voor optimale prestaties. Onze garentechnologie zorgt voor probleemloos gebruik en maakt het locken van stoffen een moeiteloze taak.

Kortom, met onze goede lockmachines en de juiste soort lockgaren kunt u professionele resultaten behalen en uw projecten een perfecte afwerking geven. Kijk hier voor de uitgebreide assortiment lockgaren en kies de beste optie voor uw behoeften en projecten. Wij staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak met onze lockmachines en bijpassende garens.
  

Lockgaren vergelijken

Vergelijk de lockgaren voor de perfecte lockstee!! Ons lockgaren wordt vervaardigd met de beste kwaliteit polyester, waardoor het sterk en duurzaam is. Het is verkrijgbaar in verschillende lengtes, variërend van 2700 m tot 5000m. De dikte van ons lockgaren is standaard 40/2, wat betekent dat het 40 draden per inch heeft voor een perfecte afwerking van uw naad. Dankzij het gebruik van polyester heeft ons garen minder onregelmatigheden en knobbeltjes, wat resulteert in een soepeler en meer duurzaam naairesultaat. Kies voor Lockgaren vergelijken en maak indruk met uw professionele naaiwerk!

Naast de kwaliteit van ons lockgaren, bieden wij ook een breed scala aan kleurenopties om uit te kiezen. Zo kunt u uw naaiwerk personaliseren en precies het juiste garen vinden voor uw project. Ons lockgaren is ook geschikt voor zowel handmatig als machinaal naaien, waardoor het ideaal is voor zowel hobbyisten als professionals.

Bovendien kunt u met ons lockgaren rekenen op een gelijkmatige en sterke steek, zelfs bij hoge snelheden. Dit is essentieel bij het naaien van stretchstoffen, zoals jersey of lycra, waarbij een steek met voldoende rek nodig is om de stof niet te beschadigen. Ons lockgaren is ook bestand tegen slijtage en vervorming, waardoor uw naaidrukwerk er altijd professioneel uitziet, zelfs na meerdere wasbeurten.   

Goedkoop lockgaren

De goedkoop lockgaren die wij aanbieden is van 100% Polyester. Met dit goedkoop lockgaren is een mooie steekvorming om uw stof garandeert. Beschikbaar in een reeks basiskleuren en modekleuren. Deze draad is ook uitstekend voor algemeen locken met een lockmachine.

Seracor

De allrounder van een zeer hoge kwaliteit is de Amann Seracor lockgaren. Het wordt gebruikt bij alle locksteken op uw lockmachine met een uitstekende naadelasticiteit.
  

Serafil

Serafil lockgaren heeft dikte No.120 is een semi-transparant Polyester lockgaren. Het is perfect voor het maken van fijne, bijna onzichtbare naden op stoffen. Serfafil heeft een uitzonderlijk gladde eigenschappen, garandeert sterk, vrijwel onzichtbare naden.
  

Seraflock

Het Seraflock lockgaren dikte No.120 Polyester, Multifilament lockgaren. Het is een bijzonder elastische en geeft zeer goede resultaten op elke stof met stretch erin. Ideaal voor lingerie, badkleding en sportkleding.
  

Gütermann Bulky lock

De Gütermann Bulky Lockgaren met dikte No.80 is van 100% Polyester gemaakt. Het bulkdraad is een bijzonder elastische garen en geeft zeer goede resultaten op zware tot middelzware stoffen.
  

Madiera Cotona

Madeira Cotona dikte No.4 is een Egyptische katoenen lockgaren. Dit is 100% gemerceriseerde Egyptische katoen en geeft een mooi decoratief effect wanneer het wordt gebruikt in de bovenste grijper.
  

Madiera Decora

Madeira Decora dikte No.6 van Rayon Polyester lockmachine garen. Het is een dikkere draad die speciaal is ontworpen om prachtige decoratieve effecten te geven. Een zachte, zijdeachtige meerstrengige draad voor gebruik in de bovenste grijpers van uw lockmachine. Dit geeft mooie decoratieve randen met een standaard overlocksteek, flatlock, deksteek of rolzoom.
  

Wat kunt u nog meer gebruiken bij een lockmachine?

Zoekt u iets anders dan lockgaren? We een groot aanbod aan accessoires en onderdelen voor diversen merken lockmachines. Om alles netjes te rond u lockmachine op te opruimen is het handig om een naaidoos te hebben. Of wat dacht u van lockmachine voetjes hiermee kan u meer uit de machien halen, De naalden een keer vervangen? Dan moet ze wel op voorraad hebben liggen. of een handige lockmachine tas zodat die goed opgeborgen is. Maar ook voor specifieke onderdeel zoals een voetpedaal of lockmesjes voor de lockmachines, bij Huissteden.nl vindt u altijd alles.