Laden...

Bernina voetpedaal

Een Bernina voetpedaal kopen voor de naaimachine? Huissteden.nl heeft de juiste Bernina voetpedaal voor uw.


Bernina voetpedaal voor de juiste snelheid

Bernina voetpedalen zijn het meest populaire losse onderdeel voor Bernina naaimachines. Als uw Bernina voetpedaal defect raakt of beschadigd raakt, is het eenvoudig te vervangen door een nieuw exemplaar van Huissteden.nl. Wij hebben altijd verschillende voetpedalen op voorraad, dus controleer de foto goed met de stekker van uw machine voordat u bestelt. Vergeet niet dat onze voetpedalen alleen compatibel zijn met Bernina naaimachines of Bernina lockmachines, dus controleer dit goed voordat u uw bestelling plaatst!
  

Zoekt u een voetpedaal voor een ander merk?

Wij verkopen alle merken en modellen voetpedalen. We hebben dus een ruim assortiment naaimachine voetpedalen, Wat u ook zoekt, Huissteden.nl heeft het!

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8667 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.