Laden...

Pfaff Borduurringen

Pfaff borduurringen voor uw borduurmachine zijn in veel verschillende maten leverbaar voor verschillende borduurtechnieken.

Pfaff borduurringen voor borduren

Pfaff borduurringen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. borduurringen zijn er voor borduren, quilten, linten en texturen te gebruiken. Wie een Pfaff borduurmachine heeft wil ook eens borduurringen in een andere maat hebben! Pfaff borduuringen zijn geschikt voor al uw creatieve mogelijkheden. Borduren is leuk en geef uw kleding accessoires en woningtextiel een modieus accent. Kleurig, extra groot of vertederend; allemaal geborduurd met Pfaff een onvoorstelbare kwaliteit. Het is leuk om te doen en de nieuwe ideeën blijven komen! Met de juiste accessoires is het resultaat professioneel.
 

Pfaff Hoops

Met de Pfaff creative borduuringen ook wel “hoops” genoemd kunt u de creatieve mogelijkheden van uw Pfaff borduurmachine uitbreiden en de meest professionele resultaten behalen. Alle borduur motieven worden perfect ongeacht hun grote met een originele Pfaff borduuring. De serie creative borduurringen wordt steeds verder uitgebreid waardoor u nog meer borduurplezier kan krijgen.
  

Wat is een Pfaff Metal hoop

Er zijn heel veel stoffen die moeilijk in te spannen zijn in een borduurring of helemaal niet in de borduurring gespannen kunnen worden, omdat de stof daardoor kan beschadigen. Dikke stugge stoffen, maar ook dunne gladde stoffen zijn vaak lastig om in de borduurring te spannen. Kant en klare kledingstukken zijn vanwege naden, smalle delen of knopen vaak niet of moeilijk in de borduurring te spannen. Als u de Pfaff Metal Hoop gebruikt, is het spannen geen probleem meer!
 

Hoe span ik stof in een Pfaff borduurring

Leg een laag versteviging onder de stof voor de beste borduurresultaten. Zorg ervoor dat ude versteviging en de stof glad en stevig in de borduurring opspant.
1. Open de quick release op de buitenring.Verwijder de binnenring. Leg de buitenring op een stevige platte ondergrond met de schroef rechts onder. Er staat een pijltje in het midden van de onderste rand van de borduurring dat gelijk moet komen met een pijltje op de binnenring.
2. Leg de versteviging en de stof, met de goede kanten omhoog, op de buitenring. Leg de binnenring op de stof met het pijltje aan de onderste rand.
3. Druk de binnenring stevig in de buitenring.
4. Sluit de quick release. Pas de druk van de buitenring aan door aan de klemschroef te draaien. De stof moet strak in de ring zijn gespannen voor het beste resultaat.
Let op: Als u extra motieven op dezelfde stof wilt borduren, open dan de quick release, breng de ring naarde nieuwe positie op de stof en sluit de quick release. Als u een ander type stof gaat gebruiken, kan het nodig zijn de druk aan te passen met de klemschroef. Forceer de quick release nie
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8381 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.