Prym Veiligheidsspelden

De Prym veiligheidsspelden wordt voor meer dingen gebruikt dan naaiwerk, kleding of voor de luiers.
 


Prym Veiligheidsspelden zijn zeer veelzijdig

Een veiligheidsspeld is al vanaf circa 1849 en sindsdien is het ontwerp niet veel veranderd. Maar verandering is ook niet echt nodig! Dit omdat het spectaculair handig is in zijn oorspronkelijke vorm. De veiligheidsspeld is een geweldig gadget dat zowel goedkoop als zeer veelzijdig is in het gebruik. Je gebruikt misschien alleen de veiligheidsspelden om twee stukken stof of kleding aan elkaar te bevestigen, maar ze kunnen veel meer dan dat.

Prym veiligheidsspelden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, Het verschil zit in de grote en dikte. Sommige Prym veiligheidsspelden zijn speciaal gemaakt voor babyluiers of luiertaarten met leuke roze en blauwe kleuren. Veiligheidsspelden zijn van staal gemaakt en zijn de meest gebruikte fixatiehulpmiddelen voor naaien, quilten en patchwork en worden ook universeel gebruikt in veel dagelijkse situaties. De Prym veiligheidsspelden zijn gecoat met een roestvrije coating en met de slanke uiteinden maakt het gemakkelijker om ze in te brengen zelfs in dikke en stevige materialen. Zelfs bij frequent openen en sluiten hebben de naalden een hoge sluitkracht omdat het een uitgebalanceerde veerkracht heeft. Prym veiligheidsspelden biedt de zilver of zwart gecoate in de maat van 19 mm tot 57 mm en in verschillende gemengde assortimenten verpakking.

 

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
4493 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

De bestelling was snel in huis.

 
08-09-2020

In tijden van Corona is naaien een mooie nieuwe hobby geworden. Dankzij Huissteden en had ik binnen 24 uur de juiste benodigdheden binnen

Ze denken met je mee.

 
29-04-2020

De website is een voorbeeld voor veel anderen die deze producten vertegenwoordigen ook in België klaar en overzichtelijk. snelle leveringen.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.