Naaimachine voetjes

Naaimachine voetjes zijn er voor elk doel! Naaimachine voeten zorgen voor een veelvoud aan verschillende steektechnieken.


Naaimachine voetjes kopen?

Haal meer uit uw machine met diverse originele naaivoetjes, niet alleen voor het effect maar ook omdat het vaak makkelijker gaat. Zoals een blinde rits inzetten gaat super snel en makkelijk met een blinde ritsvoet die hier speciaal ontwikkeld voor is. Voor verschillende merken hebben wij verschillende naaivoetjes op voorraad wij zijn met name gespecialiseerd in naaimachine voetjes van o.a. Bernina, Bernette, Brother, Husqvarna, Janome, Pfaff, Singer. Voor elk doel en elk merk een voetje dat speciaal voor dat merk vervaardigd is. Een speciaal naaivoetje is vaak niet alleen handig voor nuttige steken maar ook om op een makkelijke manier uw naaiwerk te verfraaien.
 

Originele naaimachine voetjes voor het juiste model

Een naaimachine voetje is wel het meest verkochte accessoires voor uw machine. Daarom adviseren we onze klanten altijd om naaimachinevoetjes te kopen die speciaal door de fabrikant zijn ontworpen voor hun naaimachine. Deze naaivoetjes zullen u minder problemen en de best mogelijke steekkwaliteit en resultaten opleveren. Bijna alle fabrikanten hebben verschillende naaimachinevoetjes categorieën en daarvoor zijn specifieke voeten ontworpen voor diversen categorieën. Raadpleeg altijd de informatie op onze website bij het product om ervoor te zorgen dat u de juiste naaimachinevoet besteld voor uw naaimachine.
   

Top  10 meest verkochte naaimachinevoetjes

Bent u op zoek naar een naaimachine voetje, maar weet niet welke u handig vindt of moet kopen? Velen gingen u voor. Hier vind u onze 10 meest verkochte naaimachine voetjes.

1. Blinderitsvoet

Een blinderitsvoet maakt het naaien van een onzichtbare rits veel gemakkelijker dan bij het gebruik van een standaard ritsvoet. De blinderitsvoet heeft kleine groeven aan de onderkant die netjes over de tanden van een onzichtbare ritssluiting zitten tijdens het naaien.

2. Boventransportvoet

De boventransportvoet is met name handig bij het werken met meerdere lagen stof. Bij gebruik van een standaard naaimachinevoet kan de transporteur de onderste laag stof weg schuiven met de bovenste laag stof waardoor de stof verschuift. De boventransportvoet geleid de stof met gelijke snelheid door, zodat de stof niet verschuift.

3. Teflonvoet

Een teflonvoet is ideaal voor stoffen zoals vinyl, leer, plastic, folie en suède, wat heel moeilijk is om mee te werken met een standaard naaivoet. U zult merken dat dit materiaal constant aan de voet blijft plakken, waardoor rommelige en onregelmatige steken ontstaan. Een teflonvoet lost al deze narigheden op en helpt de stoffen goed onder de voet door te laten glijden.

4. Rimpelvoet

De mooiste rimpels maakt u zelf met een rimpelvoet. Plaats eenvoudig uw stof onder de voet, pas de steeklengte aan om de rimpels van de stof te creëren die u nodig heeft. Dit werkt wel het beste met dunnere stoffen.

5. Free motion voet

Vrij bewegende voeten kunnen worden gebruikt voor quilten of borduren uit de vrije hand en worden soms ook een stop- of quiltvoet genoemd. Deze voeten zijn erg leuk en laten u erg creatief zijn met u naaiwerk. U kunt alle richtingen naaien met deze voeten en tekenen met de draad op uw stoffen.

6. 1/4 inch voet

De ¼ inch voet is ontworpen om u te helpen bij het maken van een naad van precies 1/4“ (6 mm) of een krappe naad van 5,9 mm in patchwork. De opening voor de naald in de naaivoet is ovaal zodat u de naaldpositie kunt aanpassen en steken precies daar te plaatsen waar u ze wilt hebben op uw blokken, kledingstukken of woondecoratieprojecten.

7. Applicatievoet

Een applicatievoet is vaak korter dan de meeste naaivoeten, waardoor het manoeuvreren van bochten en hoeken eenvoudiger wordt. De voorkant van de applicatievoet zit wat meer druk op de stof om de vereiste druk te behouden, maar de achterkant van de voet wordt omhoog gebracht om steken en stof gemakkelijk door te voeren.

8. Biaisbandvoet

Een biaisbandvoet is ontworpen om u te helpen bij het snel en eenvoudig bevestigen van biaisband aan uw kledingstuk of project. De biaisbandvoet heeft een geleider aan de voorkant van de voet om de biaisband door te voeren. Het kan handig zijn om het uiteinde van de biaisband diagonaal af te knippen en een pin of pincet te gebruiken om het door te trekken.

9. Rollervoet

Een rollervoet heeft rollen aan de onderkant van de voet om stoffen met ongelijke niveaus zoals leer, fluweel en bijvoorbeerd tafel gemakkelijk onder de voet door te laten glijden. U kunt gewoonlijk rechte steken, zig-zagsteken, standaard vooruitgaande bewegingssteken en decoratieve steken gebruiken met deze voet.

10. Overlockvoet

Deze voeten zijn ontworpen om de ruwe rand van de stof met uw naaimachine op dezelfde manier af te werken als een lockmachine. Er zit een staafje in het midden van de voet dat draad rond de rand van de stof doet wikkelen voor een nette afwerking en om rafelen te voorkomen.
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pfaff Blinde ritsvoet, transparant
Pfaff Blinde ritsvoet, transparant
€ 16,50

Pfaff blinde ritsvoet biedt dankzij schuine gleuven de mogelijkheid ritssluitingen onzichtbaar aan kleding en accessoires te naaien.

Singer Blinde ritsvoet
Singer Blinde ritsvoet
€ 9,00
Singer blinde ritsvoet biedt dankzij schuine gleuven de mogelijkheid ritssluitingen onzichtbaar aan kleding en accessoires te naaien.
Husqvarna blinde ritsvoet
Husqvarna blinde ritsvoet
€ 19,50
De transparante Husqvarna blinde ritsvoet biedt dankzij schuine gleuven de mogelijkheid ritssluitingen onzichtbaar aan kleding en accessoires te naaien.
Bernina Blinde ritsvoet 35
Bernina Blinde ritsvoet 35
Normale prijs € 50,00 Aanbieding € 45,00
De Bernina blinde ritsvoet 35 biedt dankzij schuine gleuven de mogelijkheid ritssluitingen onzichtbaar aan kleding en accessoires te naaien.
Brother Blinde ritsvoet
Brother Blinde ritsvoet
€ 15,95

De brother blinde ritsvoet biedt dankzij schuine gleuven de mogelijkheid ritssluitingen onzichtbaar aan kleding en accessoires te naaien.

Janome blinde ritsvoet
Janome blinde ritsvoet
€ 11,00

Janome blinde ritsvoet biedt dankzij schuine gleuven de mogelijkheid ritssluitingen onzichtbaar aan kleding en accessoires te naaien.

Janome 9mm blinde ritsvoet
Janome 9mm blinde ritsvoet
€ 17,00

De Janome 9mm blinde ritsvoet biedt dankzij schuine gleuven de mogelijkheid ritssluitingen onzichtbaar aan kleding en accessoires te naaien.

Husqvarna blinde ritsvoet, metaal
Husqvarna blinde ritsvoet, metaal
€ 20,00
De Husqvarna blinde ritsvoet van metaal biedt dankzij schuine gleuven de mogelijkheid ritssluitingen onzichtbaar aan kleding en accessoires te naaien.
Bernette Blinde ritsvoet
Bernette Blinde ritsvoet
€ 9,00
De Bernette Blinde ritsvoet biedt dankzij schuine gleuven de mogelijkheid ritssluitingen onzichtbaar aan kleding en accessoires te naaien.
Bernette B37,B38 Blinde ritsvoet
Bernette B37,B38 Blinde ritsvoet
€ 23,00

De ritsvoet voor blinde rits van bernette is ideaal voor het elegant innaaien van onder de naad verborgen ritssluitingen in kledingstukken of huisdecoraties.

Prym Blinde ritsvoet
Prym Blinde ritsvoet
€ 5,79

Mert een universele blinde ritsvoet kan u blinde ritssluitingen onzichtbaar aan kleding en accessoires te naaien.

Bernina oude serie blinde ritsvoet 35
Bernina oude serie blinde ritsvoet 35
Normale prijs € 50,00 Aanbieding € 45,00

De Bernina oude serie blinde ritsvoet 35 is speciaal voor blinderitsen.

Voor Bernina oude modellen
• 1000 series
• 900 series 

Bernina zigzagvoet 0
Bernina zigzagvoet 0
Normale prijs € 32,00 Aanbieding € 28,80
De Bernina zigzagvoet 0 is een veelzijdige alleskunner en kan net zo goed overweg met rechte en zigzagsteken als decoratie projecten en borduurwerken.
Singer Ritsvoet
Singer Ritsvoet
€ 9,00
Singer ritsvoet is voor eenvoudige en veeleisende naaiprojecten, ritssluitingen en paspelwerkzaamheden
actie
Brother creatieve naaivoetenset
Brother creatieve naaivoetenset
Normale prijs € 70,00 Aanbieding € 55,00

De Brother creatieve naaivoetenset heeft 5 verschillende, handige naaivoeten.

Bernina oude serie zigzagvoet 0
Bernina oude serie zigzagvoet 0
Normale prijs € 33,50 Aanbieding € 30,15

Bernina oude serie Zigzagvoet 0 is een veelzijdige alleskunner.

Voor Bernina oude modellen
• 1000 series
• 900 series  

Bernette 1/4 Quiltvoet met geleider
Bernette 1/4 Quiltvoet met geleider
€ 9,00
De Bernette 1/4 Quiltvoet met geleider naait precieze, rechte lijnen. Deze voet is uiterst geschikt voor naaien en patchworken.
sale
Jubileumbox + vergulde naaivoet nr. 1 + naaigaren
Jubileumbox + vergulde naaivoet nr. 1 + naaigaren
Normale prijs € 125,00 Aanbieding € 95,00
Naar aanleiding van 125-jarig jubileum werd de BERNINA jubileumbox met de vergulde naaivoet nr. 1 en goudkleurig Mettler garen geproduceerd
Janome Ritsvoet E
Janome Ritsvoet E
€ 8,00

Janome ritsvoet geleidt de rits langs de rand van het voetje

Husqvarna smalle ritsvoet
Husqvarna smalle ritsvoet
€ 15,00
Ontplooi uw creativiteit met de Husqvarna smalle ritsvoet voor eenvoudige en veeleisende naaiprojecten, ritssluitingen en paspelwerkzaamheden
Bernette overlockvoet
Bernette overlockvoet
€ 9,00
De Bernette overlockvoet is ideaal voor het afwerken van stofkanten en voor het vervaardigen van decoratieve boorden, zomen en kordonnaden.
Pfaff Ritsvoet
Pfaff Ritsvoet
€ 14,00
Met de Pfaff ritsvoet kan uw zeer de ritsvoet zeer dicht langs de tandjes van de ritssluiting naaien, waardoor de rits exact kan worden ingezet
Bernina Terugtransportvoet 1
Bernina Terugtransportvoet 1
Normale prijs € 32,50 Aanbieding € 29,25
De Bernina terugtransportvoet 1 is de optimale naaivoet voor het voor- en achteruit naaien van nuttige steken en siersteken.
Brother Randverbindingsvoet
Brother Randverbindingsvoet
€ 16,95

De Brother randverbindingsvoet is voor een gemakkelijke verbinding van twee stukken stof of het bevestigen van kant of versieringen.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
2472 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Snelle levering en ruim assortiment

30-4-2019

Binnen 24 uur echt afgeleverd . Wanneer je voor 17.00 besteld. Geweldig. Heb al meerdere malen besteld. Altijd prima in orde.

Snelle en correcte levering. Keurig verpakt

18-03-2019

Ik heb hier al meerdere malen fournituren en en naaimachine besteld. De website is duidelijk, ze hebben bijna alles en leveren snel correct en keurig verpakt.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.