Laden...

lock- en cover naalden

Uw lockmachine of covermachine worden geleverd met juiste naalden kijk in de gebruiksaanwijzing welke u moet gebruiken.


Lockmachine naalden gebruiken

Als u een lockmachine gebruikt die gewone naalden gebruikt, dan kunt u elk type naald gebruiken. Als uw machine echter speciale locknaalden vereist, dan moet u die specifieke naalden aanschaffen om met uw machine te naaien. Lock naalden zijn speciaal ontworpen voor overlockmachines en zullen helpen om een ​​betere kwaliteit steek te produceren.

De meeste Lockmachine en Covermachine naalden zijn speciale naalden die zijn ontworpen om te werken met lock of covermachines. Er zijn verschillende soorten lockmachine naalden, elk met zijn eigen unieke benaming. Deze naalden zijn gemarkeerd met verschillende nummers en letters, afhankelijk van de fabrikant, maar ze verwijzen allemaal naar hetzelfde type naald. Covermachine en lock- naalden hebben een ronde schacht en worden gebruikt om stoffen aan elkaar te naaien met behulp van een overlock steek. Normale naaimachinenaalden zijn er ook in verschillende maten en vormen, maar die zijn niet compatibel met overlockmachines. Als u nieuwe naalden voor uw overlockmachine moet kopen, zorg er dan voor dat u het juiste type naald voor uw specifieke model krijgt. U kunt te weten komen welk type naald uw machine vereist door uw gebruikershandleiding te raadplegen of online te zoeken naar het specifieke modelnummer.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8434 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.