Borduurringen

Bij Huissteden.nl vindt u een zeer groot assortiment borduurringen voor borduurmachines. We verkopen deze ramen in verschillende formaten en van een aantal verschillende merken.


Borduurring voor een borduurmachine

Als u op zoek bent naar een andere maat borduurring voor uw borduurmachine? Wij verkopen alle soorten borduurringen voor de merken Pfaff, Bernina, Husqvarna en natuurlijk Brother. Met onze uitgebreide borduurringkeuze kiest u eenvoudig het juiste model borduurring voor uw merk machine. Afhankelijk van uw projectgrootte, is het noodzakelijk dat de juiste borduurring wordt gebruikt met maten variërend van klein, middelgroot, groot en extra groot tot een magneet ring. Het voltooien van een klein slabbetje of een groot tafelkleed is het gebruik van de juiste borduurring maat de manier om het gewenste resultaat te krijgen. Daarom is de website Huissteden.nl een ​​goede manier om een ​​breed scala aan borduurringen en merken te bekijken.

Of uw borduurmachine voor persoonlijk gebruik of een klein bedrijf is, onze borduurringen voor borduurmachines maken het werk zeker makkelijker en efficiënter.

 

Wat is een borduurring?


Meer weten over onze borduurringen? Borduurnaaimachines worden geleverd met borduurringen die aan borduurnaaimachines worden bevestigd. Plaatst de stof in een borduurring, stabilisatie en strakheid zijn belangrijk. In tegenstelling tot handmatig borduren, moet de stof in dezelfde positie blijven terwijl de borduurmachine het borduurmotief borduurt. 
  

Als u meer wilt weten over de borduurringen en de vele andere producten die we bij Huissteden.nl verkopen, dan raden we u aan om eens op onze website te kijken. Over elk product dat we verkopen kunt u uitgebreide informatie terugvinden op de site. U kunt ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over een bepaald product. We kunnen u ook advies geven over hoe u onze producten het beste kunt gebruiken. Het is ook mogelijk om bij ons langs te komen in onze winkel, waar we u te woord kunnen staan en al uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt de producten dan ook in het echt bekijken.
        

Wat heeft u nog meer nodig bij een borduurring?

Als u net begint met machinaal borduren heeft u natuurlijk ook een borduurmachine en de bijbehorende borduurring nodig! Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten merken naaimachines voor het borduren. Afgezien van de borduurmachine, zijn de belangrijkste dingen die nodig zijn voor succesvol machinaal borduurwerk kies altijd voor de mooiste borduurgaren met de juiste naald, een geschikte spoeltje met ondergaren, een goede borduurvlies en borduurring om de stof plat te houden 
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
actie
Brother Innov-is Metal Hoop 180x130mm
Waardering:
100%
Brother Innov-is Metal Hoop 180x130mm
€ 70,00
Info
Brother Innov-is ring 150x150mm
Brother Innov-is ring 150x150mm
Normale prijs € 119,00 Aanbieding € 109,00
Info
Brother Stellaire borduurring 240x240mm
Brother Stellaire borduurring 240x240mm
€ 139,00
Brother innov-is BF2 randenborduurraam
Brother innov-is BF2 randenborduurraam
Normale prijs € 220,00 Aanbieding € 190,00
Info
Brother Innov-is BF3 Randenborduurraam
Brother Innov-is BF3 Randenborduurraam
Normale prijs € 299,00 Aanbieding € 269,00
Info
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
4290 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

snelle levering en goede informatie

 
21-02-2020

Groot assortiment, goede beschrijving van de product en goede en snelle bezorging. Een probleem wordt snel opgelost.

Ze denken met je mee.

 
29-04-2020

De website is een voorbeeld voor veel anderen die deze producten vertegenwoordigen ook in België klaar en overzichtelijk. snelle leveringen.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.