Opbergboxen

U bergt uw naaimachine snel en veilig op in een Prym naaimachinetrolley en naaigerei ruimt u natuurlijk op in een Prym naaidoos.

tune Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 43

sort-descending
Prym Naaidoos
25,80
Prym Garenbox
33,70
Prym Click box voor naai- en knutselwerken
19,70
Prym Click box voor naaigaren
18,50
Prym 1 liter uitbreiding voor click box
5,60
Prym Stapelbare doosjes
5,60
Prym vakkendoos
12,40
Prym Love Bloemvormige lege assortimentsdoos
6,20
Prym Naaibox hout "naaien"
30,30
Prym Naaibox hout, Wit
56,00
Prym Naaibox hout in Wit - groot
85,00
Prym Naaimand Kyoto
51,00
Prym trolley voor de naaimachine, Polka Dots
95,00
Prym Trolley voor de naaimachine, Jeans
95,00
Prym Naaimachinetas, Jeans
56,00
Prym Spoelenring
13,50
Prym lege spoelendoos
6,80
Prym Spoelhouders
7,90

Prym opbergdozen

Bij ons vindt u de juiste Prym opbergdozen voor alles. Alle accessoires hebben de juiste opbergdozen nodig. Zorgt dat je naaigerei altijd perfect gesorteerd is en zorgt dat de naaitafel netjes is. 

De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt en u hoeft alleen beslissen welk type Prym opbergsysteem bij u past. Verliest u vaak kleine onderdelen zoals naalden, reist u veel of wilt u orde scheppen? Wat u ook nodig heeft, bij ons vindt u zeker een oplossing.

Iedereen die ooit met een naald in aanraking is gekomen, weet het: naaidozen behoren tot de meest klassieke opbergmogelijkheden die er zijn. Zowel kleine knopen als grote stukjes stof kunnen in de ruime box worden opgeborgen. De meeste klassieke naaidozen zijn meestal gemaakt van hout of plastic, terwijl u naaimandjes in een groot aantal verschillende uitvoeringen kunt kopen. U vindt er zeker een die precies bij uw smaak en wensen past. De Prym doorzichtige kunststof stapelbakken zijn geschikt voor kleine onderdelen zoals drukknopen en andere sluitingen. Als u meer opbergruimte nodig heeftt, koop dan de grote assortimentsdoos. Uw naaimachine mag natuurlijk niet ontbreken. Hij is goed opgeborgen in een Prym naaimachinetrolley en reist met u mee naar de meest afgelegen plekken ter wereld.