Handnaalden

De grote collectie Prym handnaalden zijn voor al uw naai- en borduurwerk, van scherpe quiltnaalden tot fijne borduurnaalden. Deze Prym handnaalden zijn dus perfect voor iedere naaiklus en gemaakt van duurzaam materiaal en uiteraard verkrijgbaar in verschillende maten.

tune Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 50

sort-descending
Prym Handnaalden assortiment
4,10
Prym Naai- stopnaalden & draaddoorsteker
4,10
Prym Naai- borduur- en stopnaalden & draaddoorsteker
6,20
Prym Huishoudnaalden, assorti
2,70
Prym naainaalden lang 3-7
2,70
Prym naainaalden lang 5-9
2,70
Prym naainaalden No.11
2,70
Prym Stopnaalden extra lang 3-9
2,70
Prym Stopnaalden extra lang 1-5
2,70
Prym Stopnaalden 1-9
2,70
Prym Stopnaalden 5/0 1/0
2,70
Prym Jerseynaalden
3,70
Prym borduurnaalden met punt no.16
2,70
Prym borduurnaalden met punt no.18
2,70
Prym borduurnaalden met punt no.20
2,70
Prym borduurnaalden met punt no.22
2,70
Prym borduurnaalden met punt no.24
2,70
Prym borduurnaalden met punt assorti no.18/22
2,70

 

Prym handnaalden

De dikte van een handnaald wordt door een nummer aangegeven. Hoe hoger het nummer, des te dunner de naald. De lengte van een naald en de grootte van het oog zijn bij elk naaldtype op de diameter en de resp. dikte van de schacht afgestemd. De koppen van een handnaald zijn vingervriendelijk en braamvrij afgewerkt. De zilver- of goudkleurig uitgevoerde ogen zijn gelijkmatig gestanst en glad. Dat vergemakkelijkt het inrijgen en beschermt de draad. Voor ieder materiaal vindt u een naald met de optimale punt. Voor normaal naaiwerk is de naaldpunt lang en bijzonder slank geslepen. Voor leren stoffen zijn driekantige punten nodig die goed insteken mogelijk maken en uitscheuren verhinderen. Borduurnaalden met afgeronde punt vergemakkelijken het borduren op groffe stoffen.

Prym handnaalden in verschillende maten

Prym handnaalden zijn er in verschillende maten en vormen voor verschillende doeleinden, dus is het belangrijk om uw handnaald af te stemmen op uw project. Sommige handnaalden hebben een scherpe punt om strak geweven stof te doorboren, andere handnaalden hebben stompe punten om tussen de vezels door te glippen. Prym heeft ook assortiment verpakkingen waar verschillende handnaalden inzitten.