Afknipbaar borduurvlies

De afknipbaar borduurvlies is een stevige, zachte borduurvlies die permanent onder de stof blijft om het borduurwerk en de stof te verstevigen.

Filteren en sorteren

12 producten

Sorteren op:
Madeira Cut Away Super strong wit
Aanbieding 12,50 Normale prijs 15,95
Madeira Cut Away Super strong wit - EXTRA GROOT
75,00
Madeira Cut Away Super strong zwart
Aanbieding 12,50 Normale prijs 15,95
Madeira Cut Away Super Stable
Aanbieding 12,50 Normale prijs 15,95
Madeira Cut Away Super Stable, Grote rol
85,00
Madeira Cut Away Super Film
Aanbieding 12,50 Normale prijs 15,95
Madeira Cut Away Super Film - EXTRA GROOT
105,00
Madeira Weblon Plus
85,00
Madeira Weblon Stable
90,00
Madeira starter set
14,00
Tijdelijke lijmspray 500ml
13,00
Madeira Super web
45,00
per pagina

Afknipbaar borduurvlies kopen?

Als u afknipbaar borduurvlies koopt dan heeft permanente stabilisator in huis dit is bedoeld om de stof stevig en stabiel te houden tijdens en na het borduren. Huissteden.nl bied een breed assortiment afknipbaar borduurvlies aan. Het werkt perfect voor borduursels die een hoge steekdichtheid en met stoffen die veel rek bevatten zoals tricotstoffen.
 

Super Strong

Super Strong is het standaard borduurvlies dat in zwart en wit leverbaar is. Het is supersterk en dikker dan de standaard scheurvlies. dit kan gebruikt worden voor alle machineborduurwerken. Super Strong stabiliseert het borduurwerk en voorkomt intrekken van de stof.

Super Stable

Door het opstrijken wordt de stof vastgezet en kan samen met Cotton Stabel glijvast bestikt worden. Ideaal voor stabiliseren van borduurwerk op dikke elastische stoffen, borduurpatronen met groot aantal steken en hoge steekdichtheid.

Super Film

De Super Film is een speciale hitteoplosbaar, geperforeerd en transparant borduurfolie. Super Film is een hittegevoelige speciaalfolie die bij heet strijken oplost. Super Film kan gemakkelijk en netjes losgescheurd worden.
  

Hoe verwijder ik het afknipbaar borduurvlies?

De afknipbare borduurvlies is dikker en daardoor niet scheurbaar, deze vlies moet u wegknippen. Omdat deze vliezen langs het borduurwerk weggeknipt dienen te worden kan het zijn dat u de rand van deze vlies altijd blijft zien.

.