Laden...

Alles voor het strijken

Verschillende strijkaccessoires helpen uw strijken te gemakkelijker. Wat dacht u van een perskussens, strijkliniaal, strijkmat of een hoes.


Prym strijkijzer en accessoires

Met een Prym mini-strijkijzer kunt u quilts en kleding perfect strijken. Er zijn verschillende accessoires die u kunnen helpen om uw stof perfect te strijken. Stoffen die erg gevoelig zijn voor hitte, moeten worden gestreken met een strijkdoek. Hierdoor beschermt u de stof optimaal. Mouwen strijken kan een gedoe zijn, maar met het handige mouwstrijkplank kunt u dit werk snel uitvoeren. Hij is gemakkelijk op te zetten en dankzij de cm-schaal is de kleine strijkplank onmisbaar voor professionele naaisters. Met het strijkkussen-ei kunr u uitzonderlijk gevoelige gebieden, zoals uitsparingen, manchetten of gebogen naden probleemloos strijken. En heb je onderweg geen strijkplank bij de hand, dan is de strijkmat ideaal!

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8668 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.